Anneler Günü’nde Duygulandıran Ziyaret

Başkan Aziz Çetin ve Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Ahmet Çalık’ın ailesini ziyaret etti.

Anneler Günü’nde Duygulandıran Ziyaret
8 Mayıs 2022 22:33

Futbolda kıyasıya rekabet halinde olan Fraport TAV Antalyaspor ve İttifak Holding Konyaspor’un başkanlarından örnek bir hamle geldi.

Başkan Av. Aziz Çetin ve İttifak Holding Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen, geçtiğimiz ocak ayında Ankara’da geçirdiği trafik kazasında henüz 27 yaşında hayattan kopan İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık’ın annesi Nurhan Çalık’ı Anneler Günü nedeniyle ziyaret etti. Acılı anneye “Bizler de sizin evladınızız” mesajı veren Çetin ve Özgökçen, Ahmet Çalık’ın kalplerde yaşayacağını ve unutulmayacağını yinelediler. İki başkana teşekkür eden Nurhan Çalık ve eşi Ali Çalık, sürpriz ziyaretin kendilerini duygulandırdığını söylediler. Ziyaret sırasında Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin de anne Nurhan Çalık ve baba Ali Çalık ile görüntülü telefon konuşması yaparak taziye dileklerini tekrarladı ve Nurhan Çalık’ın anneler gününü kutladı.

raport TAV Antalyaspor – İttifak Holding Konyaspor karşılaşması öncesinde gerçekleşen bu ziyaret, her iki takımın taraftarlarının yanı sıra futbolseverlerden büyük alkış aldı.