Alperen Uysal’dan Sosyal Medya Açıklaması

Alperen Uysal, sosyal medya paylaşımları hakkında açıklama yaptı.

Alperen Uysal’dan Sosyal Medya Açıklaması
11 Haziran 2022 12:31

Antalyaspor’un yeni transferi Alperen Uysal, birkaç gündür sosyal medya hesaplarına dair yapılan eleştirilere cevap verip yanlış anlamaların önüne geçerek Antalyaspor’un başarısı ile gündeme gelmek istediğini söyledi.

Asbaşkan Emrah Çelik ile Antalyaspor taraftarlarının Anıtkabir önünde çektirdiği ‘Atatürk’ün Ordusu’ fotoğrafı ile birlikte poz veren Alperen Uysal, şu ifadeleri kullandı:

Sosyal medyada birkaç gündür hakkımda oluşturulmaya çalışan algı ile ilgili bir açıklama yapma gereğinin doğduğuna inanıyorum. 

Geçmişte yapmış olduğum bir paylaşımın ne için yapıldığını anlatan en önemli bölümü kesilerek haksız olduğuna inandığım bir şekilde oluşturulmaya çalışılan algı, benim siyasi ve dünya görüşüm ile alakalı olmayıp tamamen inancım ile ilgilidir.

Ben inancım gereği her türlü fikre hoşgörülü ve saygılıyım. Aynı hoşgörü ve saygıyı kendim için de bekliyorum.

Mete Han da Alparslan da Fatih Sultan Mehmet Han da Gazi Mustafa Kemal Atatürk de bizim değerlerimizdir. Bu toprakları bin yıldır bize vatan yapan tüm atalarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Çok isteyerek ve büyük gururla taşımaya hazırlandığım, sırtında Atatürk’ün imzasını taşıyan Antalyaspor formasını giymek için sabırsızlanıyorum.

Bu günden itibaren tüm yanlış anlamalara son verip sadece Antalyaspor’un başarısı ile gündeme gelmek istiyorum.

Saygılarımla