Akrep Son Nefeste

Takımın sahadaki kazanma arzusundan ve mücadelesinden memnunum. Bu cennet şehre Avrupa kupasında mücadele etmek yakışır …

Akrep Son Nefeste
5 Nisan 2017 07:56

Milli aradan sonra ki en kritik ve hedef maçlarımızdan birisi olan Kayserispor’u son dakikada da olsa yenmeyi başardık.

Maçın ilk yarısına iyi başladık, golü de bulduk. Daha sonrasında bir hakem skandalı yaşandı diyebilirim. Erkan Kaş’a direk kırmızı kart daha sonrasında pozisyonla alakası olmayan Danilo’ya sarı kart çıkarıldı. Sonrasında Danilo’nun sarısı iptal edildi. Bu sırada Umut Bulut gereksiz yere ortamı gererek Charles’a doğru koştu ve araya girmeseler o da fiziki bir müdahalede bulunacaktı sanırım Charles’a.

Umut Bulut’a iki çift lafım olacak. Geçen sezon Galatasaray forması giyerken babası bir terör saldırısında vefat etmişti hatırlarsanız. İçeride Galatasaray ile oynadığımız maçta Umut Bulut’u bütün Antalyaspor tribünleri bağrına basmış ve baş sağlığı dilemişti. O yapılanlara karşılık tam ortalık sakinleşmişken ortamı germenin ne anlamı var? Antalya halkı yapılan iyiliği de unutmaz kötülüğü de.

Şimdi tekrar gelelim maçın önüne geçen o tartışmaya…

* Erkan Kaş topu sert bir şekilde reklam panolarına vurduğu için bir sarı, Charles’ı ittirdiği için ikinci sarıdan oyundan ihraç edilmeliydi.

* Charles, Erkan Kaş ile girdiği tartışmada sadece sarı kart görmeliydi. Umut Bulut’a hiç karşılık bile vermedi.

Fırat Aydınus, Erkan’a direkt kırmızı çıkardı ve anlam veremediğim bir şekilde Charles’a ikinci sarı çıkarıp kırmızı kart ile ihraç etti. Zaten maç boyunca yaptığı eyyamı herkes gördü tribünde. Biz adeta çıldırdık. Bir penaltımız çalınmadı.

İkinci devre top bir o kalede bir bu kaledeydi. Salih Dursun’un ara pasında Mbilla karşı karşıya pozisyondan yararlanamadı. Son dakikada El Kabir’in sihirli vuruşu ile kazanmasını bildik.

Takımın sahadaki kazanma arzusundan ve mücadelesinden memnunum. Tribünlerde 15 bin civarı taraftarımız vardı, güzel bir rakam bu. Haftaya zor bir Gençlerbirliği deplasmanı var. Bu maçı kazanıp bir sonraki hafta içeride Trabzonspor karşısına kayıpsız çıkmalıyız. Onlar da bu hafta Beşiktaş ile iç sahada oynayacak. Puan kaybedebilirler o yüzden muhakkak kazanmamız lazım.

Son sekiz hafta kala hedefimize adım adım ilerliyoruz. Bu cennet şehre Avrupa kupasında mücadele etmek yakışır.

İnananlar asla kaybetmez..

Avrupa’ya Antalyamız!