Antalyaspor’da 30 Futbolcu İle Yollar Ayrılacak

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, takımının transfer politikası hakkında açıklamalarda bulundu…

Antalyaspor’da 30 Futbolcu İle Yollar Ayrılacak
6 Mayıs 2016 13:22

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, takımının transfer politikası hakkında açıklamalarda bulundu.

Altyapıdaki profesyonel futbolcular ve ikinci lige kiralık olarak verdikleri dahil 49 futbolcuları olduğunu belirten Gencer, yaptıkları liste doğrultusunda 49 kişilik kadrodan çekirdek olarak 19 kişinin kalmasını istediklerini söyledi.

Daha önce ligdeki Galatasaray maçından sonra takım içinde ciddi bir çalışma yapacaklarını açıkladığını anımsatan Gültekin Gencer, transfer komitesi olarak bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Takımdan ‘gidecek kalacak’ diye transfer komitesinin öngörüsü olarak bir liste yaptıklarını kaydeden Gencer, yaptıkları liste doğrultusunda 49 kişilik kadrodan çekirdek olarak 19 kişinin kalmasını istediklerini aktardı.

Onların dışındakileri ise satmayı düşündükleri ve kiraya verip daha gelişmesini bekledikleri sporcular diye kategorilere ayırdıklarını söyleyen Gültekin Gencer, “Kalmasını istediğimiz sporcular dahil hepsinin bonservis bedelini ortaya koyduk. Elimizde kalmasını istediğimiz sporcuya çok büyük bir teklif gelir, geldiği zaman da futbolcu da gitmek isterse getirmesi gerekli rakam için de bir çalışma yaptık. Listeyle ilgili teknik ekiple de oturup, onların da görüşlerini alacağız. Onların da belki 49 kişilik listede dışarıda kalmasını istediklerimizden, içeride kalmasını istedikleri olacak. Orada Eto’o’ya da bir rakam koyduk, herkese bir rakam koyduk. Gitmek isterlerse, bu şehirden memnun değillerse veya daha büyük teklifler varsa diye düşündük.” diye konuştu.