07 Gençlik’ten İki Oyuncuya Ceza Çağrısı

07 Gençlik, Antalyasporlu iki oyuncuya ceza verilmesini istedi.

07 Gençlik’ten İki Oyuncuya Ceza Çağrısı
2 Ekim 2021 22:09

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik, sosyal medya hesaplarından çağrıda bulunarak Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından bir gece kulübüne gidip eğlendiği iddia edilen Bahadır Öztürk ve Doğukan Sinik’e para cezası verilmesini istedi.

Taraftar grubu lideri Gürhan Güneyli, bugün sabah saatlerinde sosyal medya hesabından  “Antalya’nın çocuğu diyecez destekliyecez ama takım mağlup olmuş Doğukan sinik ile Bahadır efendi diskoda eğlenmeye gidecek. Bu saatten sonra bu takımda yeriniz yok bunu kafanıza sokun.” şeklinde paylaşımda bulundu. 

İlerleyen saatlerde 07 Gençlik sosyal medya hesaplarından da bir paylaşım yapılarak Doğukan ve Bahadır’ın gece kulüplerinde mağlubiyetinin ardından eğlenmesini kınanırken, Antalyaspor yönetimine bu olayın araştırılması ve bu konuyla ilgili gerekli cezaların verilmesi çağrısında bulunuldu.

07 Gençlik tarafından yapılan çağrı şu şekilde:

Dün akşam oynamış olduğumuz Adana Demirspor maçının mağlubiyetiyle bizim içimiz yanarken Antalya’nın çocuğu, Antalyaspor’un çocuğu diyerek sahiplendiğimiz futbolcuların biz mağlup değil de sanki maçı kazanmış gibi diskolarda eğlenmesini kınıyoruz. Antalyaspor’umuza sahip çıkan yönetimimizin bu bahsettiğimiz olayı araştıracağına bu konuyla ilgili sessiz kalmayıp cezalandıracaklarına dair hiçbir şüphemiz yok. Bahsettiğimiz olayda adı geçen Doğukan Sinik’in ve Bahadır Öztürk’ün öncelikli olarak cezalandırılmasını bunun gibi futbolcu kimliğine yakışmayan lakayt davranışlarda bulunan her futbolcunun göz ardı edilmeyip cezalarının verilmesini istiyoruz. Antalyaspor’umuza yakışmayan davranışları yapan bu futbolcuları Antalyaspor’a gönül veren taraftarlar olarak kesinlikle affetmiyoruz ve istemiyoruz!