07 Gençlik’ten Alanyaspor’a İstanbul Tepkisi

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasındaki Alanyaspor – Antalyaspor maçının İstanbul’da oynanacak olmasına tepki gösterdi…

07 Gençlik’ten Alanyaspor’a İstanbul Tepkisi
10 Ağustos 2016 22:34

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasındaki Alanyaspor – Antalyaspor maçının İstanbul’da oynanacak olmasına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan 07 Gençlik, Antalya şehrinin iki takıma ait bir maçın İstanbul’a oynanacak olmasının mantığını anlayamadıklarını belirtti.

07 Gençlik’in yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

“Antalyaspor Kamu Oyuna Duyurumuzdur.

Antalyaspor Taraftarının Alanyaspor-Antalyaspor maçının İstanbul Olimpiyat stadyumunda ( Zulüm olarak adlandırılan stadyumda ) oynanmasına olan Tepkilerine 07 Gençlik Grubu olarak hak veriyoruz…Olimpiyat Stadyumunda Maça Girmek Maçı Seyretmek zulümden başka şey değil.

Kurallar gereği maçın Antalya Akdeniz Üniversitesi stadyumunda oynanmıyacağı kabul edilebilir.
Ama Antalya’ya 800 km mesafedeki Taraftar İçin Zulum olan stadyuma İki Kardeş ve Aynı şehrin İki takımın maçını vermek ve orada oynamak istemenin mantığını anlamış değiliz.

Stadyumların taraftarlarla güzel olacağına inanan 07 Gençlik Grubu tavsiye olarak;
Denizli-konya-İzmir-Manisa-Eskisehir-Ankara Osmanlı Stadyumlarının birisinde oynanmasından yanadır.

Bu sehrin önde gelenleri stadyumlarının kapılarını oynuyacağımız 2.haftaki maç için açmak istemeye bilir..Biz Antalya’lılar olarak Antalyalı milletvekillerinin bir araya gelerek ve değer verdiğimiz Türkiye Dış İşleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu ‘nun bu konuyu halledeceğine eminiz ve inancımız tam.
İnanmamış olsaydık Antalyalı vekillerin siyasi güçlerini Emre Akbaba’nın Alanyaspor’a transferi için kullandığını Antalyaspor ve Antalyaspor taraflarlarının ikinci plana itildiğine inanırdık.

Buradan Saygı duyduğumuz Alanyaspor yönetimine,Alanyaspor Taraftarlarına ! serzenişimiz..

Başta gecen sene olmak üzere önceki yıllardada alanyaspor’umuzun hem Oba stadyumunda hem Playoff ve önemli deplasmanlarda destek veren Antalyaspor taraftarlarınında Hem Antalyaspor hem Alanyaspor u stadyumda seyretmek hakkımız olduğuna inanıyoruz..

Bu isteğimiz dikkate alınmaz ise; 2 Yarı Antalya Arena Stadyumun’da oynanacak maçta Bizden Kardeş takım bir Şehrin iki Takımı dara düstüğünüzde destek verirmisiniz ve bir araya gelmek için yemek org.gibi hamleler beklemeyin..O maçta Bizim için Alanyaspor 3 puan alınması gereken bir takım deplasman takımı muamelesi görecek ve tribünlere çağrılmıyacaktır..

Antalyaspor taraftarlarına yapılan bu vefasızlığa nispeten 2 hafta istanbul’da zulüm olarak adlandırılan stadyumda oynanacak maçtan önce Antalyaspor taraftarları olarak VEFA semtini ziyeret edeceğiz..
Alanyaspor kanadının VEFA’nın sadece semt ismi olduğunu bizlere gösterdikleri için.

Antalyaspor’umuzun maçı ister zulüm olarak adlandırılan Stadyumda ister Bağdat’ta olsa Antalyaspor taraftarı ister 100 ister 200 ister 1000 kişi orada olacaktır.Siz Maçı Bağdat’a aldırın Biz Armamızın peşinde Yine koşarız..

07 Gençlik Taraftarlar Derneği”