Ceylan: “Galatasaray’ı Da Yeneceğiz”

Antalyaspor Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, bu hafta sahalarında ağırlayacakları Galatasaray’ı yeneceklerini söyledi…

Ceylan: “Galatasaray’ı Da Yeneceğiz”
12 Nisan 2016 15:11

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Kayserispor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor’da Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, bu hafta sahalarında ağırlayacakları Galatasaray’ı yeneceklerini söyledi. Bir diğer İstanbul takımı olan Fenerbahçe’yi yendiklerini hatırlatan Ceylan, Galatasaray’ı da yeneceklerini iddia etti.

Kayserispor maçında alınan bir puanın stratejik olarak iyi bir sonuç olduğunu belirten Hasan Ali Ceylan, Antalyaspor olarak stratejik olarak bakmamaları durumunda mücadeleden 3 puan almaları gerektiğini kaydetti.

Rakibe de 3 puan vermediklerini söyleyen Ceylan, “Dış sahada iyi sonuçlar alamıyoruz. Daha iyi futbol sergileyebiliriz. Takımımız iyi futbolculardan kurulu bir takım… Antrenmanlarda belki hocamız stratejik olarak böyle bir plan yapmış olabilir. Sonuç olarak alınan bir puan var. Dış sahada kaybedilen puanlara bakılınca takım üzerinde psikolojik olarak etki de yapıyor olabilir. Belki de takım daha temkini oynadığı içinde dış sahadaki olumsuz tablo ortaya çıkmış da olabilir. İç sahada kendine daha çok güvenen ve daha iyi futbol oynayan bir takımımız var” diye konuştu.

Galatasaray maçında mutlak hedeflerinin 3 puan olduğunu dile getiren Antalyaspor Basın Sözcüsü, oyuncularının büyük maçlara daha farklı bir motivasyonla çıktığını ifade etti. Bunun en büyük örneğini iç sahada oynadıkları Fenerbahçe maçında gördüklerini aktaran Hasan Ali Ceylan, Antalya’da Fenerbahçe’yi nasıl yendiler ise Galatasaray’ı da aynı şekilde yenmek istediklerini açıkladı.

Takım olarak da iyi durumda olduklarını söyleyen Ceylan, ligin son haftasına kadar da var olan mücadelelerini en iyi şekilde vereceklerini belirtti.

Lig öncesi hedeflerinin ilk 10 olduğunu belirten Hasan Ali Ceylan, “Her zaman söylediğim gibi ligdeki hedefimiz ilk 10 takım içerisinde yer almak. Takım olarak iyi futbolculara sahibiz ve şuan da ligde 12. sırada yer alıyoruz. Ligin bitimine daha 6 hafta daha var. Teknik heyet ve futbolcularımız bu hedefi başarabileceklerdir. Biz yönetim olarak buna inanıyoruz. Bu hedefimize ulaşmak isterken bir başka hedefimiz de istikrarlı olmak, ligi bir sene 10, diğer sene de küme de kalma mücadelesi vererek bitirmek istemiyoruz. Sportif başarıyla beraber ekonomik başarı da sağlamak istiyoruz” dedi.