Dolar 38,0104
Euro 41,1486
Altın 3.734,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Bu Neyin Kafası

10 Kasım 2015 09:53

Bu takım nereye gidiyor?

Hocası cezalı durumda iken sigara içen -içmesin demiyorum ama içtiği yere dikkat etmesi lazım- takımın oyuncuları nargile ve sigara içer. Yahu kardeşim onlar da insan, içerler mi içerler. Lakin siz futbolcunuz. İçtiğiniz dumanlar gün gelir sizi sahada harmanlar. Futbolcuların hayatlarına, yediklerine, içtiklerine dikkat etmesi gerektiğini benden iyi bilmeleri lazım. Ha madem kendinize güveniyorsunuz, sahada o zaman dil çıkarmayacaksınız daha dakika otuz olmadan! Bu nasıl bir disipsizlinliktir. Bu disiplini sağlayacak olan önce Yusuf Hocamız sonra Gültekin Başkanımız olmalıdır.

“Yusuf’un kendine hayrı yok” diyenleriniz muhakkak olacaktır. İlkokulda bana okumayı yazmayı öğreten öğretmenim bize hep derdi ki: “Benim dediğimi yapın yaptığımı yapmayın.” Bu disiplini ne diye sağlayamıyorsunuz sayın hocam, sayın başkanım?

Maçtan sonra Yusuf Hocanın önünde rakı bardağı ile fotoğrafı paylaşılıyor. Çok afedersiniz ama bu durumdan bize ne? Adam futbolculuk kariyerini bitirip bir takımın başına gelmiş. Sigarasını da yakar, rakısını da içer. Takımla her hafta tombala oynuyor zaten. Galatasaray deplasmanında da kadroyu belki kafası kıyak çıkaracaktır. İsteyen istediğini içer hocam biz karışamayız. Örnek vereyim; Fatih Terim içtiği zaman bu tepkileri veren olmuş muydu? Üstelik Milli takımımızın başında bir hocayken. Bu takımda bir disiplinsizlik varsa Gültekin Başkanın güler yüzlü olmasından mıdır nedir? Bilemedik.

Felaket tellallığı yapmayalım diye hataları alttan aldık. Nereye kadar alttan alacağız? Geçen hafta da dediğim gibi Eto’o gibi yıldız oyuncuyu kullanmayı biz mi öğretelim hocam? Kadro mis gibi ama oyuncuyu oynatamıyorsan hatayı kendinde araman gerektiğinin farkına var artık. Madem rakı içecek kadar üzgünsün ya da neşelisin, bir zahmet takımımızı daha fazla batırmadan seni şöyle Antalya il sınırları dışına alalım.

Ha ben bu takımı hırslandırırım, ilk haftalardaki istekle oynatırım diyorsan da buyur. Önünde iki hafta. Ohh… Milli takım maçı arası ile sana kafadan iki hafta verildi. Şansını çok zorluyorsun. Bence artık bu takımın kazanması gerektiğinin farkına var. Takımın da farkına varmasını sağla! Bu taraftarın da sabrı taştı bilesiniz.

Kırmızı beyaz aşkla kalınız… Galatasaray deplasmanından sonra görüşmek üzere…