Yanal’dan Oyuncularına Tebrik

Teknik Direktör Ersun Yanal, Bursaspor maçında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Yanal’dan Oyuncularına Tebrik
12 Ocak 2021 18:36

Teknik Direktör Ersun Yanal, Bursaspor maçının ardından bu tür maçlarda oyun disiplininden kopmamanın zor olduğunu belirterek, alınan galibiyetten ve ortaya koydukları oyun disiplini ile oyun performanslarından ötürü kutladı.

Ersun Yanal, genç oyunculardan Bünyamin, Gökdeniz, Doğukan ve İmeri’nin oldukça iyi performans sergilemeye başladıklarını söylerken, “Bu oyuncular daha da iyi olacaklar. Alttan gelen genç oyuncularımız da var. Onlarla birlikte daha iyi performans sergileyeceklerini düşünüyorum.” dedi.

Bu tür maçları oynamanın çok zor olduğunu, uzun süredir çarşamba ve cumartesi pazar maç oynadıklarını belirten Yanal, “Cumartesi Trabzonspor maçımız var. O maça hazırlanacağız. bu maç bugün bitti. Trabzonspor formda bir takım. Kazanarak gidiyorlar. Her maça ayrı hazırlanıyoruz. Birlikte oynamayı, birlikte mücadele etmeyi, hızlı oynamayı, futbolun gerektirdiklerini yapmayı, özellikle genç oyuncularımızı daha formda tutup Türk futboluna kazandırmayı, bu oyuncularla birlikte sonuç alıp yukarılara yükselmeyi ve amacımızı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.