Belözoğlu: “Ligdeki Hedeflerimize Odaklanacağız”
Teknik direktör Emre Belözoğlu, maç sonrası resmi siteden açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’a 2-1 mağlup olarak kupaya veda eden Onvo Antalyaspor’da teknik direktör Emre Belözoğlu, Beşiktaş’a 2-1 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası’na veda ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kupadan elenmenin üzücü olduğunu belirten Belözoğlu, takımın mücadele gücünden memnun olduğunu vurguladı.
Yoğun fikstüre dikkat çeken genç teknik adam, 20 günde 5. maçlarını oynadıklarını hatırlatarak, Beşiktaş karşılaşmasını daha az süre bulan oyuncuları değerlendirmek için bir fırsat olarak gördüklerini ifade etti.
“Beşiktaş’ın Kalitesi Yüksek Ama Mücadele Ettik”
Maçın belli bölümlerinde oyuna ortak olduklarını dile getiren Belözoğlu, “Beşiktaş’ı zaman zaman geriye yasladık ama rakibimizin oyuncu kalitesi yüksek. Kupada tek hedefi olan bir takım olarak bizden daha fazla maçı istemeleri doğaldı. Ancak biz de onların oyununa karşılık verdik” şeklinde konuştu.
“Oyuncularımı Kutluyorum, Artık Lige Odaklanacağız”
Mücadelelerinden dolayı oyuncularını tebrik eden Emre Belözoğlu, Beşiktaş’a Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılar dilerken, artık tamamen Trendyol Süper Lig’e odaklanacaklarını söyledi. “Kısa vadeli hedeflerimiz için yapmamız gerekenler var. Bugünden itibaren Fenerbahçe maçını düşüneceğiz” diyen Belözoğlu, takımının mücadeleye devam edeceğini belirtti.
Onvo Antalyaspor, Süper Lig’in 26. haftasında 2 Mart 2025 Pazar günü saat 20.30’da deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak.