Yüzme Takımından Alanya’da Altı Madalya

Antalyaspor, 19 Mayıs Alanya Aquathlon Yarışından alı madalyayla ayrıldı.

Yüzme Takımından Alanya’da Altı Madalya
24 Mayıs 2023 16:27

19 Mayıs Alanya Aquathlon Yarışı Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı katkıları ile 21 Mayıs 2023 tarihinde Antalya’nın Alanya ilçesinin Kızıl Kule mevkiinde düzenlendi.

Farklı yaş gruplarından toplam 82 sporcunun katılımı ile gerçekleşen organizasyonda Antalyaspor yüzme takımı hem 9-12 yaş sporcuları ile hem de büyükler kategorisinde yarıştı.

Yüzme ve koşu etaplarının bulunduğu aquatlon yarışında ilk tecrübelerini yaşayan minik Antalyasporlulardan 9 yaşındaki Arda Bali, 10 yaşındaki Elif Rüya Canoğlu, 11 yaşındaki Çağatay Dinçer, 12 yaşındaki Erdoğan Tuna Birışık ve 13 yaşındaki Asel Geredeli kendi yaş kategorilerinin birincisi olarak toplamda beş altın madalya kazandılar.

Büyükler kategorisinde performans gösteren bir başka kırmızı beyazlı kulaç Şükrü Sinan’ın da genel klasmanda üçüncü sırayı alarak bronz madalya ile ayrıldığı yarışların ardından Antalyaspor yüzme takımı her yaş kategorisinde madalya kazanma hedefi ile yeni yarış hazırlıklarını sürdürmeye başladı.