Yedi Sporcu Milli Takıma Seçildi

Antalyaspor yüzme takımında yedi sporcu baraj derecelerini aşarak milli takıma isimlerini yazdırdı.

Yedi Sporcu Milli Takıma Seçildi
8 Haziran 2024 15:50

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Gelişim Grubu Yaz Şampiyonası ve Uluslararası Açık Su Yüzme Şampiyonası Kadro Belirleme Yarışları 6-7 Haziran 2024 tarihlerinde Marmaris’in Muğla ilçesinde bulunan İçmeler plajından başlangıç aldı. Şampiyonaya 11, 12 ve 13 yaş grubundan 17 sporcu ve 2 antrenör ile katılan Antalyaspor yüzme takımında 7 isim İçmeler’den ceplerinde milli takım vizeleri ile ayrıldı.

İstanbul, Kocaeli, Kayseri, Denizli gibi ülkemizin çeşitli bölgelerinden 54 kulübün 398 sporcusunun derece mücadelesi verdiği organizasyonda antrenörler Turgay Demircioğlu ve Remzi Kaya Aksuoğlu gözetiminde performans sergileyen Antalyaspor’un 2011, 2012 ve 2013 doğum yılına sahip yüzücülerinden 2011 doğumlu Lidya Erdoğan, İrem Çağman, Osman Ayaz Türker ve Deniz Pekşen; 2012 doğumlu Taha Sade ve Çağatay Dinçer ve 2013 doğumlu Beren Ece belirlenen baraj derecelerini aşarak milli takıma isimlerini yazdırdılar.

Antalya temsilcisinin toplam 7 yüzücüsünün ay yıldızlı bonelerle mücadele etme onurunu yaşayacağı Uluslararası Açık Su Yüzme Şampiyonası Kuzey Makedonya’da düzenlenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.