Minik Kulaçlar Başarılarını Sürdürüyor

Antalyaspor’un minik kulaçları, kendi yaş gruplarında belirlenen baraj sürelerini geçerek dereceler elde etti.

Minik Kulaçlar Başarılarını Sürdürüyor
20 Şubat 2024 10:17

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan 8-9-10 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yüzme Yarışları planladığı üzere 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde Muğla’da gerçekleşti. Antalyaspor Yüzme Okulu’ndan yetişen genç akrepler Sefa Böcek sponsorluğunda katıldıkları yarışlarda kendi yaş gruplarında belirlenen baraj sürelerini geçerek il kapsamında 25, ulusal çapta ise 20 derece elde etti.

Doğum yılları 2014 ile 2016 aralığında olan Antalyaspor’un 8 yüzücüsünün değişik kategorilerde toplam 70 farklı yarışta kulaç attığı organizasyonda 32-A3, 13-A2, 3-A1 adlı baraj sürelerini geçen yüzücüler 13 il birinciliği, 9 il ikinciliği ve 3 adet de il üçüncülüğü kazandı.

Ulusal derecelerin değerlendirildiği 2024 Kısa Kulvar Yarışları’nda ise 9’ar adet Türkiye birinciliği ve Türkiye ikinciliği elde eden Antalyasporlular bu yarışlarda 2 de Türkiye üçüncülüğü kazanarak gelişim düzeylerini ortaya koydu.

Özellikle ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen rakiplerine karşı gösterdikleri etkili performans ile ulusal başarılar kazanan Antalyasporlu minik kulaçların geleceğin milli yüzücüleri olma yolunda ilerleyişini sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.