Antalyasporlu Master Yüzücüden Dört Madalya

Antalyaspor’un master yüzücüsü Orhan Ayan, Muğla’da çeşitli mesafelerde 4 madalya birden kazanarak ayrıldı.

Antalyasporlu Master Yüzücüden Dört Madalya
28 Mayıs 2024 15:22

Muğla Valiliği himayelerinde, Türkiye Yüzme Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ve koordinesinde düzenlenen özel bir yarış olan 21. Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonası 24-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleşti. Toplam 900 yüzücünün katıldığı yarışlarda yer alan 70-74 yaş klasmanı Antalyaspor’un master yüzücüsü Orhan Ayan, çeşitli mesafelerde 4 madalya birden kazanarak Muğla’dan ayrıldı.

Türkiye’nin yanı sıra, İtalya, Hollanda, Almanya, Belçika, Ukrayna, İngiltere, İspanya, Portekiz, Fransa, Kırgızistan, Moldova, Yunanistan, Bosna Hersek, ABD, Mısır, Rusya ve Suriye’den yüzücülerin performans gösterdiği organizasyonda 5K yarışında kendi yaş kategorisinin birincisi olan 1954 doğumlu Ayan, 2K yarışında da ikinci oldu. 3K ve 1K yarışlarında kazandığı birer üçüncülük ile başarılarını perçinleyen Orhan Ayan, madalya sayısını da 4’e yükseltti.

Yaş aralığı 9 ile 92 olan pek çok yüzücünün kulaç attığı köklü bir organizasyon olan AquaChallenge Yüzme Şampiyonasında koleksiyonlarına yeni madalyalar eklenen Antalyaspor’un master yüzücüleri yaz dönemi gerçekleşecek yeni yarışlar için hazırlıklarını sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.