Antalyaspor Aquatlonda İyi Başladı

Antalyaspor Aquatlonda İyi Başladı
10 Haziran 2024 16:32

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen Aquatlon 1. Etap Bölge Müsabakaları 8 Haziran 2024 tarihinde düzenlendi. 5. Bölge yarışlarının yapıldığı Muğla’da takım antrenörü Remzi Kaya Aksuoğlu ile birlikte performans sergileyen Antalyaspor’un 2015 doğumlu sporcusu Beren Koç, 9 yaş kategorisinde Türkiye ikincisi ve M1 yaş kategorisinde bölge üçüncüsü oldu.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Sıtkı Konçman Üniversitesi içerisindeki yüzme havuzu ve atletizm pistinde M1 (2015-2014) yaş kategorisinde ev sahibi Muğla’nın yanı sıra Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta illerinden sporcular ile birlikte yarışan Antalyasporlu minik sporcu 100 metre yüzme ve ardından 800 metre koşu etaplarını başarı ile tamamladı. Koç, elde ettiği dereceler ile 9 yaş grubunda Türkiye ikinciliğine yerleşirken; M1 yaş klasmanında ise bölge üçüncülüğü kazandı.

Toplamda 3 etap yarışı sonucunda tamamlanacak takvimin ardından sporcuların topladıkları puanlar ile birlikte sıralamalarının netleşeceği yarışlar 5. Bölge yarışları Denizli ve Antalya etapları ile sona erecek. Tüm bölgelerden gelecek sonuçlarla birlikte bu organizasyonun Aquatlon Türkiye Şampiyonası için belirleyici olması planlanmakta.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.