Yükselen Değer Antalyaspor

Dolardan sonra en çok yükselen değer Antalyaspor’dur bu ülkede …

Yükselen Değer Antalyaspor
1 Şubat 2017 09:23

Bu haftayı kayıpsız geçmemiz lazımdı ve galip gelip haftayı üç puanla kapattık. Eğer bir Avrupa hedefimiz var ise artık her haftaya finalmiş gibi konsantre olup, o şekilde sahada mücadelesini vermeli Antalyaspor.

Bu hafta muhakkak kazanmalıydık. Çünkü puan sıralamasındaki rakiplerimizden Osmanlıspor, Gençlerbirliği deplasmanında; Bursaspor, Başakşehir deplasmanında ve Konyaspor ise İstanbul’da Beşiktaş’a karşı sahaya çıktı. Osmanlıspor berabere kalırken, Bursaspor ve Konyaspor mağlup oldu. Özellikle Konyaspor 5-1 gibi ağır bir skorla mağlup oldu.

Artık telafisi olmayan haftalara girdik ve önümüzdeki hafta çok kritik Konyaspor deplasmanı var. Lige bir haftalık ara verildi kupa maçlarından ötürü. Bu arayı takımımızın en iyi şekilde değerlendireceğinden eminim.

Konyaspor maçı sadece sıralamadaki yerimiz için değil saha dışı için de çok önemli. Ben hayatımda Konyaspor taraftarı kadar düşük profilli bir taraftar topluluğu görmedim. Rakip tribündeki kadın taraftara toplu bir şekilde laf edecek kadar karakterde bir topluluk… Bu olaylardan ötürü bu maçın önemi bir kat daha arttı. Osmanlıspor deplasmanına yaklaşık 1000 kadar Antalyaspor sevdalısı giderken, Konya’da bu rakamı rahatça aşacağımıza eminim. Maça bir haftadan fazla bir süre var ama şimdiden herkes hazırlığını Konyaspor maçı için yapıyor. Şimdiden güzel bir deplasman olacağı kesin.

Dolardan sonra en çok yükselen değer Antalyaspor’dur bu ülkede. Bu değeri camia olarak en üst seviyeye çıkaracak kapasiteye sahibiz. Umarım sezon sonu gülen taraf biz oluruz.

Konyaspor deplasmanından sonra görüşmek üzere…