Yönetim Mücadeleden Memnun

Spor Toto Süper Lig 2016- 2017 Turgay Şeren Sezonu’nun ilk hafta maçında sahasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor’da, ortaya konan mücadele yönetimi memnun etti…

Yönetim Mücadeleden Memnun
22 Ağustos 2016 12:36

Spor Toto Süper Lig 2016- 2017 Turgay Şeren Sezonu’nun ilk hafta maçında sahasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor’da, ortaya konan mücadele yönetimi memnun etti.

Osmanlıspor’un lige en hazır takımlardan biri olduğunu ve geçen yılı da başarıyla tamamladığını belirten Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, Antalyaspor’un maçın yaklaşık 60 dakikasını 10 kişi oynadığını vurguladı.

Osmanlıspor karşısında takımın sahada mücadeleci futbol oynadığını kaydeden Terzioğlu, “Bizim için kriter buydu. Futbolcularımız oyunu bırakmadı. 3 puan alsak iyi olurdu ama takımın kazanma hırsından dolayı biz mutluyuz” diye konuştu.

Maçın hakemi Alper Ulusoy’ın yönetimi hakkında açıklamalarda bulunan Terzioğlu, ilk haftalardan hakemlerle ilgili konuşmak istemediklerini söyledi.

Karşılaşmada Ulusoy’un takdir hakkını Osmanlıspor’dan yana kullandığını savunan Antalyaspor Asbaşkanı, “Maçı kontrolünde tutamadı. Fornezzi’nen kırmızı kart gördüğü pozisyonda rakip oyuncu ofsayttı. Her şeyi hakeme bağlamak yanlış. Bundan sonra eksik varsa hoca düzeltecektir. Yeni transferlerimiz de katkı koyacaktır. Gelecek haftalar daha iyi Antalyaspor izleyeceğiz” diye konuştu.