Yönetim Eleştirdi Taraftar Dinlemedi

Hafta içi yapılan açıklamanın ardından bugünkü maça yansımaları merakla beklenirken, taraftarlar da maç öncesi ve maç sırasında Başkan Cihan Bulut’a protestoda bulundu.

Yönetim Eleştirdi Taraftar Dinlemedi
11 Mayıs 2018 22:42

Antalyaspor’da hafta içi yapılan açıklamanın ardından bugünkü maça yansımaları merakla beklenirken, taraftarlar da maç öncesi ve maç sırasında Başkan Cihan Bulut’a protestoda bulundu.

Maç öncesi maça girmemeleri yönünde telefonlar aldığı iddia edilen 07 Gençlik grubu, Kuzey Kale Arkası Tribününde yer almazken, Antalyaspor bestesi haricinde beste söylemeyeceğini açıklayan Grup 1966 tribündeki yerini aldı.

Öte yandan maçın başlamasından önce adı anons edilen Cihan Bulut, taraftarlar tarafından tepkiyle karşılaştı. Başkan Bulut maç sırasında da “Burası Antalya, Cihan Bulut Konya’ya” tezahüratlarının hedefi oldu.

Öte yandan maça giren taraftarlar santra öncesinde hep birlikte İzmir Marşı’nı söylediler ve yedinci dakikaya dek hiçbir tezahürat yapmadılar. Yönetimin duyurusuna rağmen taraftarlar, maç süresince sık sık İzmir Marşı söyledi ve “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” şeklinde tezahüratta bulundu.