Yine Geri Döndük

Havanın soğuk olması tribünleri etkiledi ama bence etkilememeli. Taraftarlık vefa ister, cefa ister …

Yine Geri Döndük
1 Şubat 2017 09:24

Yine mağlup durumdan geri gelip kazanmasını bildik. Bu takım bizim ömrümüzü yiyecek. Kalbimiz dayanmıyor artık. Allahtan yine son dakikaya bırakmadık işi. Fakat bu sefer son dakikada az kalsın Love bize atıyordu golü. Fornezzi mükemmel bir zamanlama ile bizi ipten aldı. Kalecimizle bu kadar kolay burun buruna gelmesi ise son haftalarda iyi işler yapan defans hattımıza hiç yakışmadı. Bunları iyi okuyup ders çıkarmamız gerekiyor.

Liglere bir hafta ara verildi. Genelde iyi giden takımlar bu aralardan sonra kötüleşir, kötü gidenler de iyi duruma gelir. Bizim verilen aradan önceki performansımız malum; değil ülkenin, Avrupa’nın devlerinin bile kıskandığı bir performansımız vardı. Ben verilen bu aranın bize avantaj sağlayacağını düşünüyorum.

Yeni transferlerimiz var. Bu oyuncuların takıma uyumu açısından iyi olacaktır verilen ara. Bence Rıza Hoca hazırlık maçları yaparak, takımı dinç tutmalıdır. Hem de yeni oyuncular maç tecrübesi yaşamış olacaktır.

Alanyaspor buraya yenilmemek için gelmiş. Bizden belli ki oldukça fazla çekiniyorlardı. Yani “Atabilirsem bir tane atayım. Olursa beraberlik olur, galibiyet de ballı kaymak olur.” der gibiydiler. Biz ise galip geleceğimizden o kadar emindik ki, her halimizden belli oldu bu. Çok rahattık bir kere. Golü yediğimizde bile rahattık. Alanyaspor öne geçtiğinde ikinci golü istese, denese ve bulsa bizi uyandırırdı ama büyük ihtimalle geç kalmış olurduk. Gerçi bize belli olmaz; 10 kişi ile iki farklı yenilgiden 3-2 aldığımız maçlar da vardır.

Stadın doluluğu beni şaşırttı açıkçası. Grup 1966 olarak gayet iyi bir sayı ile sesimiz kısılana kadar destekledik takımımızı. Havanın soğuk olması tribünleri etkiledi ama bence etkilememeli. Taraftarlık vefa ister, cefa ister. Siz biraz kendinizden vereceksiniz ki bu takım bir yerlere gelecek. O deplasmanlarda gelen galibiyetlerin ardında taraftarın gücünün olduğunu unutmayın.

Önümüzde Konya deplasmanı var. Malum sayıda otobüs ile oraya gitmeyi düşünüyoruz. Artık herkesin bu taşın altına elini koyması gerekiyor. Şehir olarak bütünleşmeli ve bu takımı hedefe el birliği ile götürmeliyiz. Biz bütünleştikçe, birlik oldukça neler yaptığımızı tüm ülke gördü.