Yensek Liderdik

Aslına bakarsanız kimse Antalyaspor’un Galatasaray maçına liderlik maçına çıkacak gibi bir takım olduğunu düşünmüyordu…

Yensek Liderdik
10 Ekim 2018 08:25

Antalyaspor olarak biliyorsunuz ki sezona çok büyük sıkıntılar ile başladık. Yönetim kaosu, maddi imkansızlıklar, giden oyuncular gibi etkenler sezona karamsar olarak başlamamızı sağladı. Ama yönetim değişti, camianın istediği kişi geldi. Geriye elde olan oyuncular ile yapılacak en iyisini yapmak kalıyordu. Aslına bakarsanız kimse Antalyaspor’un Galatasaray maçına liderlik maçına çıkacak gibi bir takım olduğunu düşünmüyordu.

Biz aslında futbol olarak çok kötü oynuyoruz. Lakin mücadelemiz harika. Taraftar – futbolcu uyumu üst seviyede olunca da başarı geldi. Hiç pes etmedik biz tribünde. Tribün pes etmeyince de bu sahaya yansıdı ve Galatasaray maçına liderlik maçı olarak çıktık.

Galatasaray maçında gerçekten kötü oynadık. Rakip de çok kötü oynadı. Muslera’nın maçın başında ve sonunda yaptıkları resmen maçın kaderini değiştirdi. Cüneyt Hoca bütün bu olanlara göz yumdu. Aynı şeyler rakip takıma yapılmış olsaydı, kararlar asla böyle olmazdı zaten. Maç sonu tüm yorumcular hakemlerin hakkımızı gasp ettiğini söyledi ve yazdılar. Bu maçı almış olsaydık liderdik çünkü.

Şimdi ahlayıp vahlamanın zamanı değil. Yapılacak olan şey Alanya deplasmanına hazırlanmak. Oradan alınacak 3 puan gerçekten çok ama çok değerli.

Taraftarımız yine mükemmel bir destek verdi takımına. Her iki kale arkası da İstanbul takımı sempatizanlarına aşk nasıl olurmuş öğretti resmen. Müthiş bir tribün performansı vardı. Sanırım rakip taraftarlar da bu takımın gerçek gücünün tribünden geldiğini görmüşlerdir.