Yeni Gelir Kaynağı Elektrik Direkleri

Yeni Gelir Kaynağı Elektrik Direkleri
16 Aralık 2014 12:36

Antalyaspor Kulübü, bugün öğle saatlerinde bir basın açıklaması yaparak, kulübün gelir kaynaklarının tamamen tükenmesi sebebiyle yeni reklam alanlarına talip olduğunu açıkladı.

Kulüpten yapılan basın açıklaması şu şekilde:

“Değerli Antalyaspor Camiası,

Antalyaspor kamusal bir alan olmakla beraber Antalya’nın tartışmasız en büyük markasıdır. Bugün futbolun geldiği nokta itibariyle deniz aşırı ülkelerde dahi Kulübümüz tanınmakta ve ilgiyle izlenmektedir. Ve her ne olursa olsun eminiz ve gururluyuz ki Kulübümüz tıpkı bundan önceki 48 yılda olduğu gibi sonsuza kadar varlığını sürdürecektir.

Tüm kamuoyunun bilgisi olduğu üzere Kulübümüz ekonomik olarak son derece zor ve çetin günler geçirmekte olmasına rağmen sportif anlamda çok büyük başarılar elde etmektedir. Ancak Kulübümüzün kendi bulduğu kaynaklar tamamen tüketilmiş ve bu esnada şehrin dinamiklerinden yardım istememiz kaçınılmaz olmuştur.

Gelinen noktada elektrik direklerinde yer alan reklam mecralarının Kulübümüze kullandırılmasına izin verilmesinin Kulübümüzün girdiği dar boğazdan tam olarak olmasa da bir miktar rahatlama yaşatacağı kanaatindeyiz.

Dolayısıyla bugüne kadar her zaman yanımızda olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel’den tüm Antalyalıların malı olan Antalyasporumuza yardımda bulunmalarını talep etme zorunluluğumuz hâsıl olmuştur. Antalya’daki elektrik direklerindeki reklam alanlarının Kulübümüzün kullanmasına izin verilmesiyle birlikte Kulübümüz süper lige çıkabilmek için büyük bir ekonomik kaynak bulmuş olacaktır. Bu konuda Başkanımızın bizden desteğini esirgemeyeceğine olan inancımızla şimdiden Sayın Türel’e teşekkürlerimizi iletiriz.

Gültekin Gencer

Antalyaspor A.Ş Başkanı”