Yeni Stadınız Hayırlı Olsun

Beşiktaş deplasmanı öncesi camiada ortalık tozdumandı…

Yeni Stadınız Hayırlı Olsun
29 Ağustos 2018 08:25

Beşiktaş deplasmanı öncesi camiada ortalık tozdumandı. Yönetimin beklenen ama zamansız aldığı olağanüstü kongre kararı, lisansların haftalardır çıkarılamaması, üstüne as takımdan eksiklerle gidilen ligin en zor deplasmanı…

Bu tarz maçlar 10 yılda bir kez olur. Belki iyi oynamadık ama sonuna kadar savaştık. Biraz şansın da yardımıyla ilk yarım saatte 12 senedir sadece 1 gol atabildiğimiz deplasmanda 3 gol bulduk.

Sonrası ise bizim kalemizin önünde geçti. Resmen Boffin önderliğinde kalemizin önüne otobüs çektik ve altın değerinde bir 3 puan aldık. Gönül isterdi ki orada futbolcularla beraber bu anı kutlayan kalabalık bir deplasman tribünü de olsaydı. Ama maalesef mevcut şartlarda bu gerçekleşmedi.

Bize Eto’o üzerinden kinleri hala süren, her fırsatta laf sokan, beddua eden bir camianın evinde ilk yenilgisini yaşatmanın verdiği haz gerçekten muhteşem. Bu maç bir ömür boyu birçoğunun hafızasından gitmeyecektir.

Bizim stadımızın açılışında yaptıkları tezahürat hepimizin aklındadır:

Hayırlı olsun, hayırlı olsun, yeni stadınız hayırlı olsun’

Şimdi sıra bizim, bu tezahürat bizlerden onlara gitsin.

Daha bunun sevincini yaşarken hemen üstüne tüm camianın gönlündeki başkan Ali Şafak Öztürk’ün geri dönüş açıklaması camianın üzerindeki ölü toprağını bir anda attı. Önümüzdeki kongrede tek aday olarak seçime girmesi neredeyse kesin gibi. Resmiyette başkan o olmasa bile transfer döneminin şu son üç gününü çok iyi değerlendireceğinden şüphem yok. Geçmişteki hatalarından ders alan, daha tecrübeli bir Ali Şafak Öztürk rakiplere korku bizlere ise umut saçıyor. Tribünüyle barışık, futboldan anlayan, bizlerden biri olan Ali Şafak Öztürk’ü özlemişiz.

Gelecekte güzel günler yaşayacağımıza inancım sonsuz. Bizlerden kendisine tam destek, artık top kendisinde.