WinterLeague hosted by Antalyaspor 2022 Başladı

Dört gün boyunca sürecek WinterLeague organizasyonu bugün başladı.

WinterLeague hosted by Antalyaspor 2022 Başladı
18 Ocak 2022 16:48

WinterLeague hosted by Antalyaspor 2022 açılışı, sabah saatlerinde Antalya Calista Luxury Resort Otel’de gerçekleştirildi. Türk futbolu ve Türk turizmi için önemli bir etkinlik olan WinterLeague açılışında, Türk futbol camiasının önemli isimleri ve Başkan Aziz Çetin, Asbaşkan Emrah Çelik ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sezgin Özer ve Abdülkadir Satıcı da yer aldı.

WinterLeague hosted by Antalyaspor 2022 açılış gününün ilk konuşmasını yapan Başkan Aziz Çetin, “Bana göre bugün, Türk spor turizmi için not edilmesi gereken bir tarih. Ve biz Antalyaspor olarak bu özel organizasyonda ev sahibi olmanın onuru ile karşınızdayız. Bizi dünyanın en güzel yerinde bir araya getiren şey futbol. Futbolu sadece sahada 11 futbolcudan oluşan iki takımın mücadelesi olarak gördüğümüz günler çok uzakta kaldı. Artık dev bir sektörün paydaşlarıyız. Ve her birimizin bu sektörün içinde daha güçlü bir şekilde yer alabilmek adına önemli sorumlulukları var. Bugün burada olmamızın nedenlerinden biri de bu.” şeklinde konuştu.

Antalya’nın en önemli spor turizmi merkezlerinden biri belirten Aziz Çetin, “Antalya, Avrupa’nın ve hatta dünyanın en önemli spor turizmi merkezlerinden biri. Allah’ın bizlere bir lütfu olarak gördüğümüz Antalya’nın doğal güzellikleri, iklimi ve üst düzeydeki tesis ve konaklama imkanları, futbola da kapılarını sonuna kadar açmış durumda. Her yıl 1500 civarında takımı ağırlayan Antalya’mız, daha önce hiç fikir alışverişinde bulunmamış bu kulüplerimizdeki tüm profesyonelleri WinterLeague ile bir araya getirecek. Biz de bu şehrin en büyük markası olan Antalyaspor’uz. Bu organizasyonun ev sahibi olmaktan mutluyuz. Ben, Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı olarak, çok değerli çalışma arkadaşlarım ile birlikte sadece sahadaki sportif başarıyı hedefleyerek göreve gelmedik. Biz, kulübümüzün mali ve idari gelişimini hedefliyoruz. Kısa ve uzun vadeli projelerimiz ile sportif ve ekonomik yapımızı daha sağlıklı bir hale kavuşturmak için çaba gösteriyoruz. Bunun için buradaki her konuşmacı ve her konuğun fikri bizler için son derece önemli. Deneyimlerimizi paylaşmak adına da burada olmaktan mutluyuz. Ev sahibi olmanın sorumluluğu ile organizasyonun hayırlı olmasını diler, azami fayda sağlayarak ayrılacağınıza olan inancımızı sizlerle paylaşmak isterim. Eminim ki; 21 Ocak’ta sona erecek olan bu organizasyonun ardından iletişimimiz ve bilgi paylaşımlarımız kadar dostluklarımız da artacak ve 4 gün boyunca burada olanlar, diğerlerinden 1 adım önde olacak. WinterLeague’in ilk buluşmasına hoş geldiniz der, saygılarımı sunarım” dedi.

18-21 Ocak 2022 tarihlerinde dört gün boyunca sürecek WinterLeague organizasyonunda yerli-yabancı alanlarında uzman isimler seminer verecek. Türk futbolu ve Türk turizmine katlı sağlamak amacıyla hayata geçirilecek olan organizasyon ile kış kampı için hâlihazırda Antalya’da bulunan veya İspanya ve Dubai’yi tercih eden profesyonel futbol takımlarının bir araya getirilerek, daha rekabetçi ve profesyonel bir turnuva çerçevesinde takımların hazırlık kamplarını tamamlamalarının sağlanması amaçlanıyor.