Voleybol Takımından Toplu İmza Töreni

Antalyaspor voleybol takımı, 2023-24 sezonu öncesi kadro yapılanmasını hızla tamamlıyor.

Voleybol Takımından Toplu İmza Töreni
4 Ağustos 2023 15:21

Filenin Akrepleri, Hasan Subaşı Tesislerinde Baş Antrenör Fatih Atılgan, ekibi ve üç yeni sporcunun yanı sıra altyapı antrenörlerinin de katılımı ile birlikte toplu bir imza töreni gerçekleştirdi.

Antalyaspor Kulübü yöneticileri Erhan Onur Öntaş, Mutlan Erdem ve Tahir Özdaş’ın da katılım gösterdiği törende Kulüp Genel Koordinatörü Abdullah Saraçoğlu ve takımın Genel Menajeri Veysel Gürsoy da hazır bulundu. Voleybol takımımızda Baş Antrenör Atılgan da dâhil toplam 10 antrenör, 3 yeni sporcu imza atarken, Op. Dr. Murat Baloğlu da resmi sözleşmeye ile takım doktoru olarak ekibe katıldı.

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Onur Öntaş, imza töreninde yaptığı konuşmada; 2023-24 sezonunun camiaya hayırlı olmasını dileyerek, Antalyaspor voleybol takımının hedefleri doğrultusunda sağlam adımlarla ilerlediğini, özellikle genç yaş kategorilerinde voleybol okullarımızdan gelen öğrencilerle yaşanan final heyecanlarının çok kıymetli olduğunu belirtti. Öntaş, sözlerini önümüzdeki sezon için başarı temennileri ile sonlandırdı.

Törene katılım gösteren bir diğer yönetici Mutlan Erdem ise takıma yeni katılan sporcu ve antrenörlere “hoş geldiniz” diyerek başladığı sözlerinde attıkları imzalar ile kırmızı beyazlı armamız ile buluşan Yaren Balaban, Melisa Kerem ve Kübra Hacıoğlu’nun gerek sahadaki performansları gerekse de sporcu kişilikleri ile takıma önemli katıklar vereceklerine inandığını vurguladı ve kazasız belasız bir sezon dileklerinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından yeni sporcular Yaren, Melisa, Kübra üçlüsü ve ekibe yeni katılanlarla ile birlikte tüm antrenörler sözleşmelere imza atarak bu sezon Filenin Akrepleri ile birlikteliklerini resmileştirdiler.

Görev Dağılımı

A Takım Baş Antrenörü: Fatih Atılgan

Birinci Yardımcı Antrenör ve Altyapı Performans Takımları Sorumlusu: Çağrı Polat

İkinci Yardımcı Antrenör: Murat Erdem

Atletik Performans Uzmanı: Doğucan Gökmen

Takım Doktoru: Op. Dr. Murat Baloğlu

Altyapı Performans Takımları Antrenörleri: Elif Deniz Dönmez, Berfin Sönmez, Kaan İnanlı ve Önder Akkaş

Antrenman Planlama ve Geliştirme Koordinatörü: Huriye Cennet Tepegöz

Spor Okulları Koordinatörü: Rumeysa Ercan

Spor Okulları Antrenörü: İrem Petek Arslan