Büyük Kızlardan Sonra Minik Kızlar da Şampiyon

Antalyaspor’da 2017-2018 sezonunda faaliyete giren voleybol branşında bir başarı da bugün Minik Kızlar Voleybol Takımı’ndan geldi.

Büyük Kızlardan Sonra Minik Kızlar da Şampiyon
12 Mayıs 2018 22:48

Antalyaspor’da 2017-2018 sezonunda faaliyete giren voleybol branşında bayan Voleybol A Takımının Bölgesel Lig finalinde Denizli BŞB’yi mağlup etmesinin ardından bir başarı da bugün Minik Kızlar Voleybol Takımı’ndan geldi.

Antalyaspor Minik Kızlar Voleybol Takımı, Antalya İl birinciliği müsabakaları için 26 takımla üç ay önce başladığı mücadelede rakiplerine hiç set vermeden namağlup olarak Final Grubuna yükselmişti. Final Grubunu da beşte beş yaparak namağlup tamamlayan Minik Kızlar Takımı, çeyrek finalde Elit Akdeniz’i, yarı finalde Şimşek GSK’yi eledi ve bugün finalde Akdeniz Üniversitesi Minik Kız Voleybol Takımı ile karşılaştı.

Kurulduğu günden bu yana toplam 13 resmi maça çıkan ve bu maçlarda hiç yenilgi yüzü görmeyen Antalyaspor Minik Kızlar Voleybol Takımı’nın bugün Fatih Spor Salonu’nda oynadığı maça spor okulları bünyesindeki yüzme, voleybol ve sutopu takımları da katılarak kızlara destek verdi. Akdeniz Üniversitesi Minik Kız Voleybol Takımı’nı mağlup eden Antalyaspor Minik Kızlar Voleybol Takımı, namağlup olarak Antalya birincisi oldu ve bu alanda da kırılması zor bir rekora ulaştı.

SadeceAntalyaspor Ailesi olarak kızlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.