Berlin Döner Antalyaspor’dan Muhittin Böcek’e Ziyaret

Berlin Döner Antalyaspor, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti.

Berlin Döner Antalyaspor’dan Muhittin Böcek’e Ziyaret
26 Aralık 2019 18:04

Ziyaret, Antalyaspor Voleybol Şube Sorumlusu Alp Özel, takımın baş antrenörü Gökhan Egeli, yardımcı antrenörler ve oyuncuların katılımı ile gerçekleşti. Voleybol Şube Sorumlusu Alp Özel, 2 yıllık geçmişe sahip takımın şu anda mücadele ettiği Kadınlar 1. Ligi B Grubu’nda son 6 maçın 5’ini kazandığını ve güzel bir seyirci desteği yakaladığını belirterek, “Altyapıya da büyük önem veriyoruz. Voleybol okullarımızın yanı sıra her yaş grubunda altyapı takımlarımız var ve bu takımlarımız kategorilerinde şampiyonluklar elde ederek verdiğimiz emekleri taçlandırmaya devam ediyorlar” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’nın voleybolda Sultanlar Ligi’nde temsil edilmesi gerektiğine işaret ederek, bunun gerçekleşmesi için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirtti. Alp Özel de, “Antalya’ya elbette ki Sultan Ligi’nde mücadele etmek yakışır. Ancak bunun gerçekleşmesi için Antalyasporumuzun çabasının yanı sıra şehrimizdeki sporseverlerin ve şehrimizin dinamiklerinin de bunu isteyip destek olması gerekir. Bizim gönlümüzden geçen; temelini attığınız salonda oynayacağımız final maçı ile Sultanlar Ligi’ne çıkmak” diye konuştu.

Alp Özel, Muhittin Böcek’e kırmızı beyazlı ekibin 4 Ocak’ta Antalya’da Merinos ile oynayacağı maça davet etti. Davete olumlu yanıt veren Muhittin Böcek, oyuncuları kırmızı güllerle tebrik ederek birlite özçekim yaptı.