Antalyaspor’un Sezon Fikstürü Belli Oldu

Antalyaspor voleybol takımının sezon fikstürü belli oldu.

Antalyaspor’un Sezon Fikstürü Belli Oldu
13 Ağustos 2021 01:34

TVF Voleybol 2. Liglerinde 2021-2022 voleybol sezonunun fikstür çekimi, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Ankara Merkez Ofisi’nde yapıldı.

Geçtiğimiz sezon TVF Kadınlar 1. Lig’den galibiyet alamadan düşen Antalyaspor’un sezon fikstürü de belli oldu. 10 takımın bulunduğu Kadınlar 2. Lig 6. Grup’ta ilk iki sırayı alarak çeyrek finale yükselmeyi hedefleyen Antalyaspor, sezonu Denizli’de Pamukkale Bld. deplasmanında açacak. Ligin ilk devresi 17 Ekim 2021-12 Aralık 2021 tarihleri arasında, ikinci devresi ise 19 Aralık 2021-20 Şubat 2022 tarihleri arasında oynanacak. Final müsabakaları ise mart ayında gerçekleştirilecek. 

Antalyaspor’un grubunda Antalya‘dan Kepez Belediyesi ve Merkez Gelişim’in yanı sıra Denizli ekiplerinden 15 Temmuz Şehitler And. Lisesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Merkezefendi Belediyesi, Denizli Voleybol, Pamukkale Belediyesi ve Muğla ekiplerinden Bodrum Doğuş ile Marmaris Belediyesi yer alıyor. 

Antalyaspor’un lig fikstürü şu şekilde*:

1. HAFTA: Pamukkale Belediyesi – Antalyaspor

2. HAFTA: Antalyaspor – Marmaris Belediyesi

3. HAFTA: Denizli Voleybol – Antalyaspor

4. HAFTA: Antalyaspor – Denizli Merkezefendi Belediyesi

5. HAFTA: Bodrum Doğuş – Antalyaspor

6. HAFTA: Antalyaspor – Merkez Gelişim

7. HAFTA: Denizli Büyükşehir Belediyesi – Antalyaspor

8. HAFTA: Antalyaspor – 15 Temmuz Şehitler And. Lisesi

9. HAFTA: Antalyaspor – Kepez Belediyesi


* Kulüpler, ev sahibi oldukları müsabakaları oynayacakları salon ismi ve saat bilgilerini TVF’ye en geç 20 Ağustos 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar bildirdikten sonra detaylı fikstür açıklanacak.