Antalyaspor Sezonu Denizli’de Açıyor

Antalyaspor, sezonun ilk maçında Denizli deplasmanına gidiyor.

Antalyaspor Sezonu Denizli’de Açıyor
16 Ekim 2021 10:56

Bu sezon TVF Kadınlar 2. Lig’de mücadele edecek olan altyapı ağırlıklı bir kadro ile mücadele verecek olan Antalyaspor voleybol takımı, sezonu pazar günü Denizli’de açacak.

Filenin Akrepleri, 2021-2022 sezonunun ilk maçında deplasmanda geçtiğimiz sezon grubunu 4. sırada tamamlayan Pamukkale Belediye Spor Kulübü ile 17 Ekim 2021 Pazar günü 15.00’te Denizli Hasan Güngör Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Müsabakayı koronavirüs tedbirleri kapsamında salonun yüzde 50 kapasitesinde seyirci izleyebilecek. 

TVF Kadınlar 2. Lig Statüsü

Gruplar: 16 gruptan oluşan TVF Kadınlar 2. Lig’de grubunu ilk iki sırada tamamlayan kulüpler, çeyrek finale yükselecek.

Çeyrek Final: Gruplarında 1 ve 2.sırayı alan toplam 32 takım dörderli 8 gruba ayrılacak. Federasyonca belirlenecek illerde 3 günlük tek devreli lig usulü turnuva maçları oynarlar. Gruplarda 1. ve 2. olan 16 takım Federasyonca belirlenecek illerde 8 grupta üç günlük tek devreli lig usulü turnuva maçları oynayacak. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, yarı finale yükselecek. 

Yarı Final: Yarı finalde toplam 16 takım, dört gruba ayrılacak.  Federasyonca belirlenecek illerde 3 günlük tek devreli lig usulü turnuva maçları oynayacak olan takımlardan gruplarını ilk iki sırada tamamlayanlar finale yükselecek.

Final: Yarı Finalden gelen toplam 8 takım, dörderli iki gruba ayrılacak. Federasyonca belirlenecek ilde tek devreli lig usulü turnuva maçları oynayacaklar ve müsabakalar sonucunda her iki grubun 1. ve 2.leri Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’ne yükselecek.