Antalyaspor Hükmen Galip Geldi

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Antalyaspor, ligin 20. haftasında bugün oynayacağı Marmaris Akademi maçında hükmen galip geldi.

Antalyaspor Hükmen Galip Geldi
10 Şubat 2019 17:07

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Antalyaspor, ligin 20. haftasında bugün oynayacağı Marmaris Akademi maçında hükmen galip geldi.

Marmaris Akademi Kulübü’nün Türkiye Voleybol Federasyonu’na maça gelemeyeceğini bildirmesi üzerine maçın skoru kırmızı-beyazlı ekibimizin lehine 3-0 olarak tescil edildi.

Lig etabının sonuna doğru yaklaşırken maçların önem derecesinin arttığı ve sonuçların sıralamayı direkt olarak etkilediği bir döneme girildiğini belirten Antalyaspor Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Egeli, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Ateş Çelik Bergama maçında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Bu hafta sahalarında oynayacak oldukları Marmaris Akademi maçının rakip takımın federasyona maça gelmeyeceğini bildirmesi üzerine skorun 3-0 olarak tescil edildiğini kaydeden Gökhan Egeli, bu nedenle bu haftayı maç oynamadan geçireceklerini ifade etti.

Daha sonra deplasmanda oynayacakları İzmirspor ve evlerinde oynayacakları Gelişim Koleji maçlarının kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayan Egeli, “Pazartesi günü başladığımız hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Son iki maçta alacağımız 6 puan, adımızı Play-Off maçlarına yazdırmak için yeterli olacak” diye konuştu.

Takım olarak Play-Off maçlarına katılacaklarına inandıklarını aktaran Gökhan Egeli, “Geçtiğimiz hafta aldığımız mağlubiyet, elbette herkesi üzdü. Fakat hedeflerimizi gerçekleştirebilmemiz için oynayacağımız maçların öneminin farkındayız ve tüm çalışmalarımız bu maçlardan galibiyetle ayrılmak üzerine. Tüm Antalyaspor taraftarlarının da desteği ile bu süreçten sıkıntısız bir şekilde ayrılacağımıza inanıyoruz” dedi.