Ve Lig Bitti

Maraton Tribün ile karşılıklı kırmızı-beyaz yapacakken “Kırmızı” dediğinde karşılık alamayıp da tepki görüyorsa bu yanlıştır.

Ve Lig Bitti
16 Mayıs 2018 09:58

Lig bitti derken Alanya deplasmanı var daha. Yani kazanılacak bir 3 puan ve 2 Milyon TL para var ortada. Başakşehir maçı önemli bir maçtı. Takım kazanacak bir futbol ortaya koymadı maalesef ve kaybettik. Osmanlıspor’un Beşiktaş maçında puan kaybetmesi ile ligde kalmamız kesinleşti matematiksel olarak.

Seneye muhtemelen Hamza Hoca ile devam edeceğiz. Takımda gitmesi gereken çok oyuncu var. Yanlış bilmiyorsam en fazla ücreti Maicon alıyor şu an. Yeni sezona maliyeti düşük, ama maksimum verim alabileceğimiz oyuncular ile başlamak gerekiyor. Takımın borcu fazla. Borç fazla ise maliyetleri kısmak ve maksimum puan alarak borçları azaltmak gerekiyor. Bol para verip değişik hedeflere kilitlenmenin alemi yok. Haddimizi bilerek, sağlam adımlar atarak borçları azaltmak takımın ilk hedefi olmalı. Bunun harici söylenecek tüm hedefler maalesef göz boyama olacaktır.

Burada Hamza Hoca ve scout ekibimizin hünerlerini görme zamanı gelmiştir. Tam da bu durumda bize lazım olan şey budur. Bakalım neler ortaya çıkacak yeni sezon için.

Gelelim Başakşehir maçındaki tribünlerimize…

Biliyorsunuz ki geçen hafta boyunca çok gergin bir hafta geçirdik tribün olarak. Hiçbir şey yazıp çizmedim. Sadece izledim. Yine yazmayacağım ama şunu da söyleyeyim:

Bana göre yönetim çok kötü bir yanlışa imza atmıştır. 07 Gençlik maça girmemiştir ki bu onların kendilerinin kararıdır. Saygı duyulması gereken bir durumdur. Grup 1966 maça girmiştir. “Sadece Antalyaspor desteklenecek” demiştir. Bu bağlamda Maraton Tribün ile karşılıklı kırmızı-beyaz yapacakken “Kırmızı” dediğinde karşılık alamayıp da tepki görüyorsa bu da yanlıştır. Burada da Grup 1966 ya ve Antalyaspor’a yanlış yapılmıştır. İnsanların önce şu soruya bir cevap vermesi gerekiyor:

Sizin o tribünde olma amacınız nedir?