Vali’den Taraftarlara Müjde

Antalyaspor Yönetim Kurulu, Vali Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret ederek iç saha maçlarında uygulanan güvenlik kontrolleri ve yaşanan mağduriyetleri konuştu …

Vali’den Taraftarlara Müjde
18 Ekim 2017 18:16

Antalyaspor Yönetim Kurulu, Vali Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret ederek iç saha maçlarında uygulanan güvenlik kontrolleri ve yaşanan mağduriyetleri konuştu.

Ziyarete Antalyaspor adına Başkan Ali Şafak Öztürk, Asbaşkanlar Nurettin Ünal ve Bora Terzioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Emin Hesapçıoğlu ve Mehmet Akdağ’ın yanı sıra kulüp genel menajeri Servet Çavuşoğlu ile kulüp genel müdürü Adem Kart katıldı.

Düzenlenen ziyarette Vali Karaloğlu, kulüpten gelen talep doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü ile istişare ederek taraftarın mağduriyetini giderme kararı aldıklarını bildirirken, stat girişinde taraftarların en çok şikayet ettiği uygulamaları gözden geçirdiklerini söyledi. Karaloğlu, yeni uygulamanın Kasımpaşa maçından itibaren başlatılacağını bildirdi.

Vali Münir Karaloğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Taraftarların maçlara daha hızlı ve şikayet konusu mağduriyetleri yaşamadan girmelerinin sağlanması yönünde kararlar aldık. Ama tabii ki yine de maça gelenlerin güvenliği açısından 6222 sayılı yasanın gerekleri de gözardı edilmeyecek. Yeni uygulama Kasımpaşa maçından itibaren başlatılacak.

Görüşmenin ardından Ali Şafak Öztürk, Vali Münir Karaloğlu’na teşekkür ederek, Eto’o ve Nasri’nin formalarını hediye etti.