Uysal’dan Antalyaspor’a Transfer Çağrısı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalyaspor ve Alanyaspor’a çağrıda bulunarak Türkiye Şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor U17 ve Türkiye’de ilk 24’e giren U19 takımlarından 5’er futbolcuyu transfer etmelerini önerdi…

Uysal’dan Antalyaspor’a Transfer Çağrısı
4 Haziran 2016 14:21

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalyaspor ve Alanyaspor’a çağrıda bulunarak Türkiye Şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor U17 ve Türkiye’de ilk 24’e giren U19 takımlarından 5’er futbolcuyu transfer etmelerini önerdi.

Haziran ayı olağan meclis toplantısında konuşan Ümit Uysal, 2016-2017 sezonunda Antalya’yı temsil edecek olan Antalyaspor ve Alanyaspor’a çağrıda bulundu. Alanyaspor’u Süper Lige çıktığı için kutlayan Uysal, Muratpaşa Belediyesi olarak amatör sporlar düzeyinde kalmakta özen gösterdiklerini belirtti.

Mümkün olduğunca da bunu sürdüreceklerini kaydeden Ümit Uysal, “Dünya standartında amatör sporcu yetiştirmek istiyoruz. U17 futbol takımımız, yaklaşık 1500 takım arasından Türkiye Şampiyonu oldu. U19 takımımız ise yaklaşık 1500 takım arasında ilk 24’e kaldı. Buradan Antalyaspor ve Alanyaspor’a çağrıda bulunarak; U17 ve U19 takımlarımızdan 5’er sporcu transfer etmelerini öneriyorum” diye konuştu.

Ciddi alt yapısı olan ve amatör spora ciddi destek veren Muratpaşa Belediyesi gibi kurumların yetiştirdiği sporculara rağbet edilerek sabır gösterilmesinin hem Antalya’nın hem de kulüplerin yararına olacağını söyleyen Uysal, “Antalyasporumuza ve Alanyasporumuza; bizim U17 ve U19 takımlarımızda, kalitesini kanıtlamış, kendi kategorisinde üst düzey nitelikte olduğunu kanıtlamış sporcuları transfer etmelerini ve onları profesyonel hayata hazırlamalarını öneriyorum” şeklinde konuştu.