Ultimatom

Futbolcuya hesap kesildi olmadı, hocaya hesap kesildi olmadı …

Ultimatom
19 Ekim 2016 09:04

Ligin 7. haftasına geldik ve maalesef galibiyetimiz yok. Yedi maçın dört tanesini kaybettik. Üç Puanımız var lakin üç puanı bir arada göremedik. Geçen sezon stadyuma gelirken ”Bugün kaç atacağız acaba” diyorduk, bu sezon ”Bugün ne saçmalıklar izleyeceğiz acaba” diye geliyoruz. Bunun sorumlusu kim? Bütün camia şu anda bu soruya kilitlendi. Yönetim ilk olarak Eto’o’ya kesti bunun hesabını. Bana göre yanlış bir hareketti bu. Affedilip sahaya geri döndüğünde neler yapabileceği de göstermiş oldu Eto’o.

Daha sonra hesap Morais’e kesildi ki bana göre Antalyaspor tarihinin en kötü hamlelerinden birisiydi bu. Şu sıralar aldığım bir habere göre Morais, Yunanistan ekibi AEK ile anlaşmış. Umarım başarılı olur orada. Ben yıllardır Antalyaspor antremanlarını izlerim. Onlarca hoca geldi geçti bu takımdan. Ama ben böyle antreman yaptıran bir hoca görmemiştim. Daha önceki yazılarımdan birisinde de bahsetmiştim, elimde olsa 10 sezonluk anlaşma imzalardım kendisi ile. Bence Türk futbolu adına skandal bir kayıptır Morais.

Futbolcuya hesap kesildi olmadı, hocaya hesap kesildi olmadı, taraftara zaten hesap kesiliyor orası da olmadı. Grup 1966 mensubu 250-300 taraftarımız Rize maçında ellerinde güncel ve kombinesi yüklenmiş Passolig biletleri olmasına rağmen dışarıda kaldı. Saygıdeğer yönetimimiz bundan haberdar mıydı acaba? Bu yönetimin taraftardan sorumlu yöneticisi kim arkadaş? Ne iş yapar bu kişi? Gelip bir gün taraftar derneklerine misafir olmuş mu? Birlikte hareket etmiş mi? Koordine olmuş mu? Taraftar ne yapsın? Ölüm kalım maçı gibi bir maç Rize maçı, kapıları mı kırsın da girsin içeri? Onlar sizin gibi deri koltuklarda maç izlemiyor, maçı yaşıyoruz biz. Doksan dakika ses tellerimizin sınırlarını zorluyoruz biz. Neden ilgilenmiyorsunuz bu durum ile beyler? Passolig okuma sistemi sürekli bozuluyor, bu problemi taraftar mı çözecek? Bunu da mı taraftar yapacak? Zaten kulubü yönetemiyorsunuz; takımın hali ortada, bunu bari yapın bir zahmet size.

Sezon başı herkes adı sanı duyulmamış yabancı transferler gelince “Ali başkan futboldan anlıyor, istatistik sitesi var ne de olsa. Vardır bir bildiği.” dedi. Sanırım biz futboldan anlamıyoruz. Gelen yabancı oyuncuları PTT 1. Lig’de herhangi bir takıma koyun ve 11 başlasın, ben de bir daha futbol maçı izlemeyeceğim. Bu kadar net konuşuyorum.

Kulüpte herkes herkese hesap kesti. Taraftara da kesildi. Ama taraftar daha hesap kesmedi.Bu bir ültimatomdur! Alayınıza hem de! Aklınızı başınıza alın, bir soluklanın. Beyninize oksijen gitsin. Biz tekmeye kafa sokacak adam istiyoruz. Biz mağlup olurken bile alkışlayacağımız bir takım istiyoruz.

İki tane gencecik kardeşimizi maalesef trafik kazası sonucu toprağa verdik. Onlar da bu maçı izledi. Koskocaman pankartta, kale arkasında izlediler bizimle birlikte. Omuz omuza haykırdılar sevdalarını. Yönetiminden futbolcusuna kadar kimin ne yaptığını da gördüler. Onlar olanları yukarıdan izlediler, herşey açık ve net. Onlardan utandınız mı? Zira öteki tarafta size hesap soracaklar. Bu tarafta hesap sorulma zamanı çok yakın yalnız.

Haydi eyvallah.

 

 

ETİKETLER: ,