Üfledik Yıkıldılar

Avrupa yolunda son adımlar… Biraz da Başakşehir’in yardımı sayesinde seneye Avrupalı olabiliriz …

Üfledik Yıkıldılar
24 Mayıs 2017 08:29

Yakın tarihe dönüp baktığımızda Bursaspor-Antalyaspor maçlarının hep ayrı bir havası olmuştur. Ya da biz çocukken o rekabeti görüp yaşadığımızdan mı nedir bilmem, o yeşil-beyaz formayı sahada gördüğüm zaman ifrit olurum.

Her ne kadar sevgi konusunda problemler yaşasam da şampiyonluklarından sonra saygı duyduğum bir gerçek Bursaspor’a. Türkiye’de belki de bir daha hiç olmayacak bir olaya imza attılar. O günden bu yana bakıldığında bir daha gün yüzü göremediler desek yeridir. Şampiyonluk yaşayan bir takımın bu denli sıradanlaştırılması ise tamamen bir yönetim başarısızlığıdır.

Tarih boyunca ne zaman Antalya’ya gelseler her zaman üstün olan taraftı Bursaspor. Favoriydi. Bu kez şahlanmış, tarihinin en iyi sezonunu geçiren ve Avrupa kovalayan Antalyaspor buldular karşılarında. Üflesek yıkılacak durumda olan Bursaspor fazla da direnemedi zaten. İkinci yarı biraz ayakta kalmaya çalışsa da kolay nakavt oldular. Belki de tarihin en kötü Bursaspor’una karşı Antalyaspor’un ölüsü kazandı diyebiliriz. Formsuz birçok oyuncu olmasına rağmen Antalyasporumuz rahat bir galibiyetle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Avrupa yolunda son adımlar… Biraz da Başakşehir’in yardımı sayesinde seneye Avrupalı olabiliriz. Çok istiyoruz, umarım futbol şansı yanımızda olur. O güzel günleri görürüz.