Cihan Bulut: “Türel’den Başkası Maddi Destek Vermedi”

Başkan Cihan Bulut, Antalyaspor’a Onursal Başkan Menderes türel’den başka destek veren ismin olmadığını söyledi.

Cihan Bulut: “Türel’den Başkası Maddi Destek Vermedi”
20 Ağustos 2018 11:35

Başkan Cihan Bulut, Genel Kurul kararını açıkladığı basın toplantısında mali tabloya değinerek, açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’un yakın tarihte ödemesi gereken 40 Milyon TL ödemesi olduğuna dikkat çeken Cihan Bulut, görevi devraldıklarında euro kurunun 3.90 civarında olduğunu, mevcut artış ve yabancı oyuncuların da paralarını euro olarak alması yüzünden ekstra mali yük altına girdiklerini açıkladı. Bu durumu geçtiğimiz hafta düzenlenen Kulüpler Birliği toplantısında da konuşulduğunu söyleyen Cihan Bulut, göreve gelecek olan yeni yönetimi asla yalnız bırakmayacaklarını aktardı.

Lisans sorununa da değinen Cihan Bulut, yeni sezonda Serdar ve Cissokho’yu Antalyaspor’a kazandırdıkları fakat Rıza Çalımbay’a 500 bin Euro, Çalımbay’ın yardımcılarına olan borç, az bir miktarda SGK borçları ve Giray Kaçar’a olan eski borçtan ötürü lisans çıkartamadıklarını aktarırken, “Bizim de gücümüz belli. Göreve geldikten sonra her türlü tasarruf tedbirini aldık. Kendi dönemimizi yönetmeye çalışırken, eskiden gelen borçları yönetmekte zorlanıyoruz. Gelirimiz sıfır, giderlerimiz yağmur gibi artıyor. Reklam gelirleriyle ilgili sıkıntılarımız var.” dedi.

Öte yandan göreve geldiğinden bu yana içinde bulunduğu bu durumu iş dünyasından da aldığı tecrübelerle yönetmeye çalıştığını belirten Cihan Bulut, “Şehrimiz, takımımıza ne kadar sahip çıktı derseniz Büyükşehir Belediye Başlanı ve Onursal Başkanımız Menderes Türel’den başka kimse kulübe maddi destek vermemiştir. Diğer belediye başkanları bizi hoş karşıladılar, güle güle uğurladılar. Turizm camiasına da çok teşekkür ederim, ufak tefek katkıda bulunmaya çalıştılar. İstasyon yeriyle alakalı Muratpaşa Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız destek verdi. Bizim tek menfaatimiz, Antalyaspor’dur. Allah, inşallah Antalyaspor’u daha iyi yerlerde görmeyi bizlere nasip etsin.