Türel Tesisler İçin Gün Verdi

Antalyaspor Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, yeni tesislerin açılışı için tarih verdi …

Türel Tesisler İçin Gün Verdi
24 Mart 2016 11:17

Antalyaspor Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, yeni tesislerin açılışı için net tarihi verdi.

Antalyaspor için büyük bir öneme sahip olan ve temeli geçtiğimiz sene mayıs ayında atılan ve Antalyaspor’un gelecek seneden itibaren yeni yuvası olacak olan spor kompleksi, artık tamamlanmak için gün sayıyor. Temeli atıldığından bu yana 44. haftaya girilen tesislerde 450 günlük bir teslim süresi biçilmişti.

Teslim süresinden önce bitirilmesi ve Antalyaspor’a devredilmesi beklenen tesislerin açılış tarihini Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile “En büyük hayalim” dediği Döşemealtı Antalyaspor Tesisleri’nin taraftarların isteği üzerine 07/07/2016 tarihinde açılacağını resmen duyurdu.

 

turel-tarih

 

Bir spor akademisi olarak tasarlanan Antalyaspor tesisleri, 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 134 bin metrekare alanı kapsayacak. Tesislerin içerisinde 4 futbol sahası, 2 küçük futbol sahası, antrenman sahası, kamp alanlı konaklama tesisleri, konforlu sporcu odaları, bin kişilik tribün, çok amaçlı kapalı spor salonu, tenis kortu, halı saha, Antalyaspor Futbol Okulu, fizyoterapi ve fizik tedavi merkezleri, futbol ve diğer branşlara uygun tam donanımlı fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, jakuzi, fizik tedavi havuzu, spa, çok amaçlı toplantı ve konferans salonları, restoranlar ve eğlence merkezleri olacak. Tesisin yanına bir de Antalyaspor Koleji yapılacak. Kolejde, teorik eğitimin yanında spor eğitimi de verilecek.