Triatlon Takımı Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Antalyaspor Triatlon Takımı ve Antalyalı tıbbi ve aromatik bitki yağları ile gıda takviyeleri üreticisi Talya Bitkisel arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Triatlon Takımı Sponsorluk Anlaşması İmzaladı
16 Nisan 2019 10:08

Antalyaspor Triatlon Takımı, tıbbi ve aromatik bitki yağları ile gıda takviyeleri üreticisi Talya Bitkisel ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, Triatlon Takımı Şube Sorumlusu Sabri Yiğit Üfler ve Şube Yardımcısı Oğuz Bodur ile Talya Bitkisel Yönetim Kurulu Başkanı ve Fitoterapist Halis Ertaş ve şirket yöneticileri katıldı.

Talya Bitkisel Yönetim Kurulu Başkanı Halis Ertaş, sponsorluğa dair “Şehrimizde Antalyaspor gibi efsane bir spor kulübü var. Kulübümüzün daha çok başarı kazanması, bu coğrafyanın daha fazla insna tarafından fark edilmesine ve şehrin kalkınmasına büyük destek sağlayacaktır. İnanıyoruz ki Antalyaspor ve Talya olarak birçok başarıyı şehrimize getireceğiz.” dedi.

Triatlon Takımı Şube Sorumlusu Yiğit Üfler de imza sonrası yaptığı açıklamada “Antalyaspor’un şehrin güçlü markaları ile yaptığı güç birliği anlaşmaları -ki biz buna sponsorluk demeyi doğru bulmuyoruz- şehrin kalkınması için oldukça önemli. Bugün Antalya bir dünya markası ve bu markaya da büyük başarılar yakışır. Büyük başarılar da güç birliktelikleri ile olur.” ifadelerini kullandı.