Triatlon Takımı ile Talya Bitkisel İş Birliği Devam Ediyor
Antalyaspor triatlon takımı ile Talya Bitkisel arasında sponsorluk anlaşması yenilendi.

Antalyaspor Kulübü, gıda takviyeleri, tıbbi ve aromatik bitkisel yağlar üreten ve kozmetik ile ilaç sanayisine hammadde sağlayan Antalya merkezli Talya Bitkisel ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Bu anlaşmayla birlikte, Talya Bitkisel’in yıllardır Antalyaspor’un triatlon takımına verdiği destek resmiyet kazandı.
Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Caner Canıtez ve Kulüp Genel Koordinatörü Abdullah Saraçoğlu katılırken, Talya Bitkisel adına Satış ve Pazarlama Direktörü H. Önder Torkul ile Pazarlama Yöneticisi Bergin Saygı törende yer aldı.
Antalyaspor Triatlon Takımı’nın koordinatörlüğünü de üstlenen başarılı sporcular Sabri Yiğit Üfler ve Oğuz Bodur da törene katılan isimler arasındaydı. Atılan imzalarla birlikte, 20 yıllık köklü geçmişe sahip ve Antalya’nın uluslararası markalarından biri olan Talya Bitkisel ile Antalyaspor arasındaki iş birliği güçlenerek devam edecek.