Antalyasporlu Sporcudan Aquatlonda Büyük Başarı

Antalyaspor’un 2015 doğumlu sporcusu, 9 yaş kategorisinde birinci oldu.

Antalyasporlu Sporcudan Aquatlonda Büyük Başarı
20 Ağustos 2024 13:53

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen Aquatlon 2. Etap Bölge Müsabakaları, 18 Ağustos 2024 tarihinde Denizli’de gerçekleştirildi. Antrenör Remzi Kaya Aksuoğlu’nun rehberliğinde yarışan Antalyaspor’un 2015 doğumlu sporcusu Beren Koç, 9 yaş kategorisinde birinci oldu. Ayrıca 9-10 yaş sporcuların birlikte değerlendirildiği M1 kategorisinde dördüncü sırayı alarak büyük bir başarıya imza attı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu ve çevresinde gerçekleşen yarışmalar, 100 metre yüzme ve 800 metre koşu etapları ile tamamlandı. Antalya, Denizli, Muğla, Burdur ve Isparta illerinden sporcuların katıldığı bu önemli organizasyonda, Beren Koç, haziran ayında koşulan ilk etap müsabakasında ikincilik elde etmişti. Bu yarışmada derecesini geliştirerek çalışmalarının karşılığını alan Koç, büyük bir azimle yoluna devam ediyor.

Bölgesel Triatlon Ligi Aquatlon 5. Bölge Yarışları’nın üçüncü ve son etabı Antalya’da yapılacak. Bu etap, sporcuların Aquatlon Türkiye Şampiyonası’na katılma derecelerini belirleyecek. Antalyasporlu Beren Koç, ev sahibi avantajını kullanarak birincilik unvanını korumayı hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.