Transfer Hedefleri Belli Oluyor

Transfer Hedefleri Belli Oluyor
16 Temmuz 2015 15:09

Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer’in dün akşam ulusal bir kanaldaki spor programına canlı bağlanarak yaptığı açıklamalarda bahsettiği transfer hedeflerinin isimleri ortaya çıkmaya başladı.

Gencer’in İtalya Seri A’dan gelecek dediği ilk futbolcunun Sloven oyuncu Dejan Lazarevic olduğu iddia edildi. Bu oyuncunun transferinde önemli bir aşama kaydedildiği iddialar arasında yer aldı. Forvet hattında görev alan Lazarevic geçen sezonu Sassuolo ve Chievo takımlarında geçirirken bu takımlarda oynadığı 19 maçta 1 gol ve 1 asist ile katkı yaptı. Slovenya milli takımında da görev alan Lazarevic, Slovenya’nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ndeki 6 maçında görev alıp 1 gol attı.

Gültekin Gencer’in Boca Juniors çıkışlı ve Seri A’da oynuyor dediği stoperin de Ezequiel Munoz olduğu iddia edildi. Geçen sezonu Sampdoria ve Palermo takımlarında geçiren Munoz, oynadığı 17 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi. Munoz’un transferinden sonuç alınamaması durumunda sıradaki hedefin Milan’dan Alex olduğunu Gencer programda açıklamıştı.

Kvesic’in en yakın zamanda takıma katılacağı öğrenilirken, Antalyaspor’un Cassano’ya da teklif götürdüğü iddialar arasında yer aldı.