Toto Oynar Gibi

Antalyaspor istikrar konusunda epey sıkıntılı bir sezon geçiriyor. Herkes şaşırmış durumda…

Toto Oynar Gibi
5 Mart 2019 09:29

Genelde maç biter bitmez yazılarımı yazmaya çalışırım. Antalyaspor-Ankaragücü maçından hemen sonra yazmak istemedim. Değinilecek o kadar çok konu vardı ki… Antalyaspor’un kötü oyunundan mı bahsetsem, Ankaragücü takımının ikinci yarıdaki sürekli zaman geçirme politikasından mı yoksa hakemin kötü yönetiminden mi? Üstüne sabah da acı haberi alınca insanın hakikaten canı sıkılıyor.

En önemli konudan başlayalım. Deplasman, taraftarlık, arma sevdası nedir iyi bilirim. Galibiyet sevinciyle dönülen yolun keyfi sırasında böyle bir durum yaşanması çok acı. Başta aileler olmak üzere, sevenlerine ve Ankaragücü camiasına başsağlığı diliyorum.

Antalyaspor istikrar konusunda epey sıkıntılı bir sezon geçiriyor. Herkes şaşırmış durumda. Toto oynar gibi Antalyaspor. Hangi maçta ne oynar, maç nasıl sonuçlanır, kestirmek çok zor.

Her takım ilk golü erken bulmak ister. Bu durumun avantajlı olduğu kadar dezavantajlı olduğunu da gördük bu maçta. Basit bir gol bulan Antalyaspor takımına “kazanacağız” rehaveti çöktü ve atılan önemli gol anlamsızlaştı. Ardından toparlanmak için pek zaman kalmayınca iş kaosa dönüştü. Sonuçta mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Bülent Korkmaz “İkinci yarı fikstürü kolay, kendi sahamızda dişimize göre rakiplerle karşılaşacağız” demeye getirmişti. Takım böyle oynarsa Antalyaspor için işler zor. Oyun iştahının geri gelmesi gerekli.