Eto’o’ya Teklif Var Anlaşma Yok

Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada gündemde olan Samuel Eto’o ve transfer konularına değindi …

Eto’o’ya Teklif Var Anlaşma Yok
11 Ocak 2016 12:47

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada gündemde olan Samuel Eto’o ve transfer konularına değindi.

Hasan Ali Ceylan, Samuel Eto’o’nun Antalyaspor için bir “proje transferi” olduğunu söyleyerek, gelen teklifleri doğruladı. Kendileri açısından en önemli şeyin Antalyaspor çıkarları olduğunu belirten Ceylan, teklifler ciddileştiğinde takım menfaatleriyle de uyuşursa Samuel Eto’o’nun gönderilebileceğine dikkat çekti.

Ceylan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Samuel Eto’o için Çin ve Arap ülkelerinden transfer teklifleri geldi ama henüz bir anlaşma yok. Eto’o, Antalyaspor’a olumlu katkılarda bulununca bazı teklifler aldık. Bizim için en önemli şey, Antalyaspor’un menfaatleridir. Bu teklifler daha ciddi aşamaya ulaşırsa menfaatlerimiz ne gerektiriyorsa o yönde karar verilir. Samuel Eto’o’nun Antalyaspor’da kalmasını çok istiyoruz. Kendisi ile de ciddi olarak ilgilenen bir kulüp var ama ekonomik olarak şartlar henüz netleşmiş değil.” dedi.

Öte yandan Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, Pato transferi iddialarına da değinerek, “Kulübümüze menajerler aracılığıyla Pato önerildi. Ancak kulübümüz, oyuncu ile ilgili hiçbir girişimde bulunmadı.” diyerek sözlerini noktaladı.