Taraftarlar Stadyumun Yıkılmasına Tepkili

Antalyaspor taraftarları, geçtiğimiz günlerde yıkılan Antalya Atatürk Stadyumu için verilen sözün tutulmamasına sosyal medyada tepki gösterdi …

Taraftarlar Stadyumun Yıkılmasına Tepkili
10 Mayıs 2016 16:00

Antalyaspor taraftarları, geçtiğimiz günlerde yıkılan Antalya Atatürk Stadyumu için verilen sözün tutulmamasına tepki gösterdiler.

Yıkılarak yerine Antalya Kent Müzesi, meydan, yeşil alan ve gösteri havuzu düzenlemesi yapılacağı belirtilen Atatürk Stadyumu’nda kale arkaları ve kapalı tribünün tamamen yıkılacağı, açık tribünün ise Antalyaspor’a saygı babında muhafaza edileceği belirtilmişti. Fakat, geçtiğimiz günlerde yapılan yıkımla birlikte diğer tribünlerle birlikte açık tribünün de yıkımı tamamlandı.

Sosyal medyada ve Facebook’ta Antalyaspor taraftarlarının yer aldığı bir platformda buna tepki gösteren Antalyaspor taraftarları, verilen sözlerin tutulmadığını belirttiler ve yıkıma tepki göstererek kendilerine yalan söylendiğini vurguladılar.

Menderes Türel, yaptığı açıklamada ve yerel seçim bildirgesinde Atatürk Stadyumu’nun açık tribününün Antalyaspor’un tarihine olan saygı ve yaşanılan güzel anıların neticesinde yıkılmayacağı, aksine muhafaza edilerek ziyaretçilerin gerçekleşen gösterileri bu tribüne oturarak keyifle izleyebileceğini dile getirmişti.

 

mt_hedefler