Nafiz Tanır, Ali Yılmaz’a Cevap Verdi

Antalyaspor Vakfı eski Başkanı ve Antalyaspor A.Ş. eski İkinci Başkanı Ali Yılmaz’ın yaptığı açıklamaya, Nafiz Tanır’dan cevap geldi…

Nafiz Tanır, Ali Yılmaz’a Cevap Verdi
23 Haziran 2016 15:44

Antalyaspor Vakfı eski Başkanı ve Antalyaspor A.Ş. eski İkinci Başkanı Ali Yılmaz’ın yaptığı açıklamaya, Nafiz Tanır’dan cevap geldi.

Ali Yılmaz’ın açıklamalarının ardından hukuki yollara başvuracağını belirten Nafiz Tanır, Antalyaspor Kulübü Derneği’nin 25 Hazirandaki Olağan Genel Kurulunda gerekli açıklamaları Yönetim Kurulu adına yapacağını ifade etti.

Nafiz Tanır’ın yazılı açıklaması şu şekilde:

“Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı olarak bugün 23.06.2016 Perşembe günü Kulüp Üyesi Ali Yılmaz’ın sadece şahsıma yönelik seviyesizce iftira ve hakaretlerine karşılık hukuki yollara başvuracağımı bildiririm. Ayrıca bilinmelidir ki tüm kararlarımızı Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu olarak almakta ve uygulamaktayız. Antalyaspor Kulübü Derneğinin 25 Hazirandaki Olağan Genel Kurulunda gerekli açıklamaları Yönetim Kurulumuz adına yapacağım. Ve tabidir ki kimin Başkan seçileceği kişilerin değil Genel Kurulun yetkisindedir.”