Zeki Yıldırım’dan Başkan Öztürk’ün Açıklamasına Cevap

Antalyaspor’da son günlerin konuşulan ismi Zeki Yıldırım, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün bugün kendisi hakkında yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından cevap verdi.

Zeki Yıldırım’dan Başkan Öztürk’ün Açıklamasına Cevap
1 Ağustos 2019 13:59

Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için süreci anlatmak istediğini belirten Zeki Yıldırım, sezon bitmeden bir hafta önce Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile görüştüğünü ve genel olarak kendisiyle hiçbir sorunu olmadığını ilettiğini söyledi.

Bu görüşmeden kısa süre sonra askere gittiğini ancak askerden döndüğünde sebepsiz bir şekilde kamp kadrosuna alınmadığını öğrendiğini kaydeden Yıldırım, bu durumu sorun yapmayarak anlayışla karşıladığını ifade etti.

Bireysel çalışmalarına devam ederken kendisi için gelen teklifleri değerlendireceğini yönetime ilettiğini kaydeden Zeki Yıldırım, günlük antrenmanlarının bir kısmını tesislerde sürdürürken oradaki görevliler tarafından kendisinin tesislere alınamayacağının söylendiğini aktardı.

Bilgi kirliliğinin kendisine ve takıma zarar vermemesi adına bu açıklamayı yapmak zorunda hissettiğini söyleyen Yıldırım, takımda olsa da olmasa da tek önceliğinin Antalyaspor’a zarar gelmemesi olduğunu belirtti.

Bundan sonra bireysel antrenmanlarına devam edeceğini kaydeden Zeki Yıldırım, her iki taraf için de hayırlı olanın gerçekleşmesi için dua edeceğini ifade ederek açıklamasını sonlandırdı.