Yanal: “Yediğimiz Gol Sürpriz Oldu”

Ersun Yanal, maçın ardından alınan beraberliği değerlendirdi.

Yanal: “Yediğimiz Gol Sürpriz Oldu”
7 Şubat 2021 18:46

Teknik Direktör Ersun Yanal, Denizlispor maçında alınan beraberliği değerlendirirken hiç beklemedikleri bir hatadan ötürü kalelerinde golü görmelerinin sürpriz olduğunu söyledi.

Ersun Yanal, “Yemememiz gereken yerden gol yedik. Yediğimiz golün pozisyonu oldukça sürpriz oldu. Duruş ve pozisyon alma çalışması yaptığımız yerde hatalar arka arkaya gelince bu tür golleri yiyorsunuz. Daha sonra Denizlispor’un üzerine çok gittik. Özellikle ikinci yarı oyunun hakimi olduk. Ama  Denizlispor gerçekten iyi bir duruş sergiledi. Hareketli ve canlıydılar, iyi savunma yaptılar. Savunma dirençlerini oldukça arttırmışlardı.” dedi.

Atılan golün organize bir gol olmadığını da belirten Yanal,”Organize bir gol değildi ama en azından oyuncuların öyle bir kazanma arzusunda olmaları, pozisyona girmeseler bile bunu istekli hale getirmeleri bizi oldukça sevindirdi.” ifadelerini kullandı.

Doğukan’ın performansına dair sorulan soruyu da yanıtlayan Yanal, “Doğukan uzun bir süre sakattı. Döndü, tekrar sakatlandı. Bu iki dönem onu futboldan oldukça uzak bıraktı. Türk futbolu için oldukça iyi, önemli yetenekleri olan, becerikli bir oyuncu. Hücumdaki ya da orta sahadaki her pozisyonda oynayabiliyor. Önü çok açık. Bence daha performansının başında. Kendisini Türk futbolu ve Antalyaspor adına bir kazanç olarak görüyorum.” şeklinde konuştu.