Gustavo Blanco FTA Antalyaspor’u Anlattı

Gustavo Blanco Leschuk, ülkesinin basınına FTA Antalyaspor’a dair açıklamada bulundu.

Gustavo Blanco FTA Antalyaspor’u Anlattı
15 Mayıs 2020 14:24

Fraport TAV Antalyaspor’un sezon başında renklerine kattığı Gustavo Blanco Leschuk, Arjantin basınına açıklamalarda bulundu.

Fraport TAV Antalyaspor’un güçlü bir kadroya sahip olduğunu, iyi bir oyunculara sahip olan rekabetçi bir takım olduğunu söyleyen Gustavo Blanco, kırmızı-beyazlıları ülkesinin takımı CA Lanus’a benzetti. 

Transfer olduğu ilk aylarda ilk on birde forma giydiğini daha sonra teknik direktör değişikliğinin ardından yerini kaybettiğini söyleyen Gustavo Blanco, “Yeniden başlangıç yapmak için çalışmam gerektiğinin farkındayım. Bunu başarmaya ihtiyacım var.” dedi.  

Süper Lig’in oldukça kaliteli olduğunu belirten 27 yaşındaki Arjantinli, “Türkiye’de rekabetçi bir futbol oynanıyor. Podolski, Falcao, Isla, Muslera, Obi Mikel gibi ünlü futbolcular var. İnsanların futbola olan tutkusu Arjantin’e benziyor.” diye konuştu.  

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) Türkiye’deki etkilerine de değinen Arjantinli, “Katı önlemler alındığı için Arjantin ya da İspanya’daki kadar karantina olmadı. Üç gün kesin izolasyon var, diğer günler dışarı çıkabiliyorsunuz. İstanbul gibi kalabalık şehirler en çok hastaya sahip olanlar. Antalya’da şükürler olsun, çok az vaka var.” ifadelerini kullandı.