Doğukan Transfer Tekliflerini Doğruladı

Doğukan Sinik, Antalyaspor’un çıkarlarına uyması halinde takımdan ayrılabileceğini açıkladı.

Doğukan Transfer Tekliflerini Doğruladı
5 Eylül 2020 14:12

Fraport TAV Antalyaspor’un genç oyuncusu Doğukan Sinik, Ümit Milli Takım kampı sebebiyle bulunduğu İstanbul’da kendisine gelen tekliflerle ilgili açıklamada bulundu.

Mart ayında yeni tip koronavirüs salgını sürecini en iyi geçiren kulübün Antalyaspor olduğunu dile getiren Doğukan Sinik, “Başkanımız sağ olsun bize otelini açtı. Yaklaşık 2.5 ay bizi ailemizle ağırladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Pandemi sonrasında dönüşümüzde fazla maç kaybetmedik. Koronavirüs sürecini en iyi geçiren takım bizdik.” dedi. 

Kendisine yapılan transfer teklifleri olduğunu fakat bunun Antalyaspor menfaatleri doğrultusunda gerçekleşebileceğini aktaran genç oyuncu, “Teklif var ama hangi kulüpten geldiğini açıklamam hoş olmaz. Tekliflerle ilgili başkanımız ile iletişim halindeyiz. Hedeflerim arasında gitmek var ancak bunun doğru bir şekilde olmasını istiyorum. Hem kulübümün menfaatleri hem benim için hayırlıysa olsun. Ne olacağını bekleyip görelim.” ifadelerini kullandı. 

Ligin bu sezon 21 takımla oynanmasını da değerlendiren Doğukan, “Bu sezon 40 maç yapacağız. Bunun hem avantajı hem dezavantajı var. Daha fazla süre alıp, daha fazla maç oynayacağız. Kendimizi geliştirmemiz için daha fazla fırsatımız olacak. Devre arası da olmayacak. Sakatlık riski de fazla olacak. Umarım sakatlık olmaz.” diyerek sözlerini noktaladı.

ETİKETLER: ,