Podolski: “Amacım Kulübü Daha İyi Yerlere Getirmek”

Lukas Podolski, FANATİK’e verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.

Podolski: “Amacım Kulübü Daha İyi Yerlere Getirmek”
14 Nisan 2020 15:00

Fraport TAV Antalyaspor’un yıldız oyuncusu Lukas Podolski, Fanatik’e verdiği röportajda açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de oynadığı için ligi ve FT Antalyaspor’u daha önceden bildiğini söyleyen Lukas Podolski, yeniden Türkiye’ye geldiğini ve kararından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Şu ana kadar 7 maçta 2 gol ve 2 asistlik performansından dolayı mutlu olduğunu belirten Podolski, “İlk zamanlar Japonya’dan yeni geldiğim için dinlenme fırsatı bulamamış ve ilk 3-4 maç fazla süre alamamıştım. Sonrasında daha fazla oynamaya başladım ve hocamız Tamer Tuna ile birlikte ligde 8 maçtır kaybetmiyoruz” diye konuştu.

Tamer Tuna ile arasının çok iyi olduğunu kaydeden Alman oyuncu, takımın kadrosunda son katılanlar dahil çok düzgün karakterli ve iyi oyuncular bulunduğunu aktardı.

Antalya’da adını kulüp ve Türk futbol tarihine yazdırarak burada kendi hikayesini yazmak istediğini vurgulayan Lukas Podolski, bunu takım arkadaşları ve taraftarlarla birlikte başarmak istediğini söyledi.

FT Antalyaspor ile 1.5 yıllık sözleşmeye imza attığını hatırlatan Podolski, gelecekte nerede olacağını şimdiden bilemediğini ve belki 1 yıl daha kalabileceğini kaydetti.

Kulübe, taraftarlara ve Antalya kentine büyük bir saygısı olduğunu belirten Lukas Podolski, onlar için en iyisini yapmak istediğini ifade etti.

Virüs sebebiyle yaşadıklarının bir korku filmi gibi olduğunu aktaran golcü oyuncu, her şey çok zor olsa da bununla başa çıkmak ve kurallara uymak zorunda olduklarını hatırlattı.

Maçların oynanmaya devam edebilmesi için şartların daha iyi olmasını beklemelerini gerektiğini kaydeden Podolski, “Ben federasyon başkanı değilim, futbolun kaderini onlar belirleyecek ve ‘Oynayın’ derlerse, hazır olacağız” dedi.