Morais: “Müthiş Oynadık ve Gururluyuz”

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, 7-0’lık tarihi Trabzonspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu…

Morais: “Müthiş Oynadık ve Gururluyuz”
13 Mayıs 2016 22:28

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, 7-0’lık tarihi Trabzonspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

7-0’lık farkı oluşturan etkenler konusunda cevap veren Morais, her zaman gol atmayı isteyen bir takım olduklarını söyledi. Maç başında böyle bir skoru tahmin etmenin tabi ki imkansız olduğunu belirten Jose Morais, müthiş oynadıklarını ve takımı ile gurur duyduğunu ifade etti.

Karşılaşmada 3 gol ve 2 asist ile yıldızlaşan Ömer Şişmanoğlu hakkında konuşan Morais, Ömer’in muhteşem bir performans sergilediğini vurguladı. Ömer’in uzun zamandır oynamadığını hatırlatan Jose Morais, buna rağmen Ömer’den güzel goller ve takım adına güzel bir performans gördüklerini kaydetti.

Antalyaspor’daki geleceği ve Ronaldinho transferi konusundaki soruya cevap veren Antalyaspor teknik direktörü, bugün itibariyle galibiyetin coşkusunu yaşadıklarını söyledi. Gelecek için konuşmanın doğru olmadığını belirten Morais, zamanı gelince her şeyin konuşulacağı cevabını verdi.